Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız İngiltere işi Fred için olmayabilir. Oyuncu Brezilya'da görünüyor. Yöneticilerle görüşmek için de İngiltere'ye gidilmez. Farklı bir isim de çıkabilir.

Cl maçlarında maçı aldırır diyorsunuz zaniolo için neden zalgiriste 1 tane bir hareket göremedik? 2. maçtada birşey yapamazsa clde hangi takım karşısında maç aldıracak:D
bu bakıs acısı yanlıs bence.bana göre zalgris macında ilkyarı fizik olarak takımın en iyiydi..kerem mac boyu sıctı afedersin.o zaman keremden de bişey beklemeyelim 2.macta ?

zaniolo hem mevkisiz oynadı barısla beraber hem de rakibi sırtına alıp ilkyarı 2 sut cekti.2.yarı forvet oynadı,mertense cıkardı pası,mertens bitiremedi.sonraki maç bişey yapamayacagını garanti edebilyo musun?adam konferansı aldırmıs romaya.

italya milli takımında ispanya ve hollanda maclarının en iyisiydi

Feghouli totalde 1 -1.5 sene top oynadı dünyayı verdik onyekurunun da kariyeri adanademirsporda devam ediyor gören de biri City diğeri Real yaptı sanacak
Kuru bizde kalsa tutunurdu muhtemelen, bize gelicem diye salağa bağlamaktan topçuluğu unuttu.

İcardi gelse de havamız degişse iyi olur.Özledik zalimin oğlunu.Rashida evet yararlı oyuncu ama bu sene rotasyon oyuncusu olur anca.Rashida nin gelmesi demek Morutanin gitmesi anlamı taşır bence Morutan daha iyi futbolcu.

neye göre daha iyi oyuncu mesela

Yalnız İngiltere işi Fred için olmayabilir. Oyuncu Brezilya'da görünüyor. Yöneticilerle görüşmek için de İngiltere'ye gidilmez. Farklı bir isim de çıkabilir.
eşi brezilyadaydı,fred degil.esine seni özledim diye mesaj attı hatta 2 gun önce

O mantıkla Arjantin suudilere kaybetti dünya şampiyonu oldu renktas. takımda ne orta saha var ne forvet.
Turnuva dediğin kaç maç zaten hepsi herhalde biz gruplara kalana kadar kupada oynanan maç kadar maç yaparız :) görünen köy klavuz istemez su yoktu bu oldu kısmı hikaye bolca anlatılır ancak biraz derli toplu takım gelse ne hikmetse biz onlardan dağınık olacağız ve Zalgrisin kesemedigi cezayı kesecekler

alan bulacağı takımlara iş yapar
Eğri oturup doğru konuşmak lazım. 2 defa bu kadar kapanan takıma bile alan buldu.

Zamanında ayağından çıkarmadığı için ataklar hiç oldu. Hatta Yunus'un kafa ile indirdiği topu çok fena harcadı. Şut orada doğru bir tercih değildi. Diğer boş pozisyonda ise sürüp sürüp savunmanın kapattığı kendi sağına doğru Yunus'a pas verdi. Halbuki solda Kerem çok daha müsaitti.

Bu topla giderken sol tarafını hiç görmemesi sorunu geçen yıl oynadığı maçlarda da çok fazla yaşandı.

Zalgiris maçı ile Zaniola'yı asacak değilim ben oyun karakterinden bahsediyorum. Tercih hataları yapıyor özellikle kontraya çıktığımızda. Verdiğim örneklerin Zalgiris maçı olması en son maç ve rahat hatırlandığı için.

Bu postu kaydedin, 5 ay sonra paylaşırsınız:

Ocak ayında bu forumda; 35m Euro çıkış maddesinin düşük olduğu konuşulacak. Birçok renktaşım Zaniolo'nun sözleşmesinin uzatılarak çıkış maddesinin artırılmasını isteyecek.
hayır.

ben şimdiden söylüyorum

Müldür'e bashedildiği gibi 3m civarı bonservis ödemek parayı sokağa atmakla eşdeğer.
Reis gerçekten bu adama zamanında burada bayılıyorum 7,8 bıraksalar hemen alırdık herhalde.
Ne oldu da bu kadar tü kaka oldu bu herif.gercekten merak ettiğim den soruyorum.
Tabiki şu an ki performansını ve sakatlık durumunu bilmiyorum.fakat izlediğim kadarıyla yaşıda genç her türlu alinir.heleki yabacı sınırını düşünursek.o yıllık ücretle gonderemeyiz zatende dubüa falan bildiğin bitik kimse kimseyi kandırmasın.

Aynı anda Barış Alper de çıktı belki de Barış Alper'in çıkmış olması takımın havasını değiştirdi. Dar alanda Yunus'un yetenekleri Barış Alper'in yeteneklerine göre daha fazla ve etkili olma ihtimali daha yüksek ihtimal. Barış Alper'in etki ettiği maçlara bakınca bunu daha net görüyoruz.
Yunus'a o kadar guvenmistik ki gecen sene. Okan hoca sol kanat Kerem sag kanat Yunus diye planlamisti hatta. Sans verdik verdik verdik ama olmadi gunun sonunda. Cocuk istedigimiz seviyeye gelemedi, yeterli katkiyi veremedi. Galatasaray bir oyuncu icin bu kadar sabredemez. Ya rotasyonda kalir, ya da iyi teklif gelirse ugurlariz.

Transfer transfer diye takımdaki sinerji bozulacak.

Bir de yabancı stoper çıkarmışlar kafalara bak
Bence onu sırf Nelsona yerin kesin değil korkusu salmak için.Ama gerek varmı bence yok .Çünkü geçen sezon başında da aynı durum sözkonusuydu hatırlarsanız. İlk maçta biraz SOS verince ürktüler ama bence gerek yok.Önceliğimiz kesinlikle 8 numara ve rashica olmalı.Para kalırsa da 10.

Transfer transfer diye takımdaki sinerji bozulacak.

Bir de yabancı stoper çıkarmışlar kafalara bak
bizim taraftar bir sürü isim alsak da yine doymaz transfere yine bir isim bekler
ben de dahil.
1 ay ne yapacağız transferler bitince diye konuşuluyordu misal

o bakımdan raşit ağustos sonuna kadar kovalansa bizim daha hayrımıza olur gibi
hem fiyat da düşer, oyuncu da bize gelmek istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt