Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis gerçekten bu adama zamanında burada bayılıyorum 7,8 bıraksalar hemen alırdık herhalde.
Ne oldu da bu kadar tü kaka oldu bu herif.gercekten merak ettiğim den soruyorum.
Tabiki şu an ki performansını ve sakatlık durumunu bilmiyorum.fakat izlediğim kadarıyla yaşıda genç her türlu alinir.heleki yabacı sınırını düşünursek.o yıllık ücretle gonderemeyiz zatende dubüa falan bildiğin bitik kimse kimseyi kandırmasın.

Ben eskiden de çok beğenmezdim ama ciddi sakatlık geçirdi. 1 yıldır oynamıyor. Buna rağmen nerdeyse aldığı fiyata satmaya çalışıyor Sassuolo.

Zaniolo nöbeti oldu madem samimi olalım, 35 milyon çıkış maddesi az bulunacak diyen arkadaşlar özellikle cevap verirse sevinirim Zaniolo'nun çıkış maddesi olmasa şu anki haliyle kaçınız 35 milyon edeceğine veya ettiğine inanırsınız? Hani 25 m verilse satılmayacak bir oyuncu mu?

Bence onu sırf Nelsona yerin kesin değil korkusu salmak için.Ama gerek varmı bence yok .Çünkü geçen sezon başında da aynı durum sözkonusuydu hatırlarsanız. İlk maçta biraz SOS verince ürktüler ama bence gerek yok.Önceliğimiz kesinlikle 8 numara ve rashica olmalı.Para kalırsa da 10.
Kimsenin yeri kesin değilki, kötü oynayan kesilir zaten 3. yerliyi belirleyen de bu olacak.

Nelsson gidecekse zaten adam alınır ama yabancı stopere kontenjanımız yok.

Maçları izledik. Katkı verdiği maçlarda çoğunlukla takım bütün halinde formda ve üretkendi. Özellikle ligin son bölümünde kendisinin de yaratıcılık göstermesi gerektiğinde yetersiz kaldı. Kötü oyuncu olduğunu iddia etmiyorum ama iyi bir yedek ve 10m civarı bonservis verilecek bir oyuncu değil.
Rashicanın takımın bütün halinde formda ve üretken olmasına hiçbir etkisi yok da tesadüfen takımın iyi olduğu maçlarda skor yapabildi mi diyorsun yani

Rashida daha oturmuş oyuncu kabul ama Morutan kendini yeni buluyor ayrıca Rashida maliyeti var.Morutan şans bulsa skora katkısının daha fazla olacagina inanıyorum.
morutan bence rashicadan falan çok önde de işte,şans vermek gerek.gidip yunusla baslarsan olmaz tabi

Yabancı stoper falan gereksiz.

8 ve 10 no/kanat kafi.

Sonrası yerli.
kanat geldi zaha bence 10 noya gerek yo ve 433 e dönmeli takım . iki adet 8 noya tamamdır bana göre. biri pasör biri dinamik olma şartı ile. zaha ve zaniden tam perfonmans için kesinlikle bu gerekli. iki 8 numaran biri türk olmak şartı ile. Salih özcan gibi.

kanat geldi zaha bence 10 noya gerek yo ve 433 e dönmeli takım . iki adet 8 noya tamamdır bana göre. biri pasör biri dinamik olma şartı ile. zaha ve zaniden tam perfonmans için kesinlikle bu gerekli. iki 8 numaran biri türk olmak şartı ile. Salih özcan gibi.
Hoca istiyor 10 no olayını, bir şey diyemem görücez ama elzem yer 8 numara şu an orası kesin.

okan hoca eger morutanı sonraki mac 11 baslatırsa,ki morutandan etkilendigini düşünyorum,rashicadan vazgecebiliriz o zaman.çünkü morutanın terse attıgı diyagonal pasları bizde en son feghouli falan atıyodu

playmaker kanat gibi de oynayabilir sanki morutan,ortada çok iyi zaten

Rashicanın takımın bütün halinde formda ve üretken olmasına hiçbir etkisi yok da tesadüfen takımın iyi olduğu maçlarda skor yapabildi mi diyorsun yani

Tek faktörün ya da birinci faktörün o olmadığını söylüyorum. Yetersiz kaldığı maçlarda da yine kendisinin ekstra formsuzluğu yoktu. Sadece potansiyeli sınırlı.

Kimsenin yeri kesin değilki, kötü oynayan kesilir zaten 3. yerliyi belirleyen de bu olacak.

Nelsson gidecekse zaten adam alınır ama yabancı stopere kontenjanımız yok.
Kesinlikle doğru .Hele şu 8+3kuralı mevcutken bence yerli stoperde kullanmak aslında en doğru karar ama,bakalım yönetim nasıl adımlar atacak.Ama benim için olmazsa olmaz 8 numara şart.Gerisini tartışırız.

morutan bence rashicadan falan çok önde de işte,şans vermek gerek.gidip yunusla baslarsan olmaz tabi
Şimdi Morutan yerine çok üst düzey bir oyuncu almadigimiz sürece takımda kalmalı Rashida yararlı oyuncuydu caliskandi eyvallah ama Morutan farklı oyuncu.Son haftalarda Rashida çok etkili değildi anahtar oyuncu değil zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt