Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki saniye ciddi olalım. Şu soru işaretli yere Fabinho'yu koyarlarsa bir de sakatlıklar konusunda şansları yaver giderse Konferans Ligi'nin favorisi olurlar
Transferleri yapmadıkları senaryoda dahil Konferans ligi favorilerindenlerdi bence. Kimse yok ki; Frankfurt, Brugge, fener…

Transferleri yapmadıkları senaryoda dahil Konferans ligi favorilerindenlerdi bence. Kimse yok ki; Frankfurt, Brugge, fener…
Aston Villa PL için konferans ligini önemsemezler ise bilemiyorum ama eğer Konferans için ciddiye alırlar ise bence iddialı olurlar onlarda

Luis Alberto baya iyi transfer olur he

Zielinski'yi yazıyoz da geyik olduğu belli

18-20 saatmiş Arjantin ile. Eğer yarın gece gelecekse bu gece yola çıkması gerek

Livakoviç
Müldür Becao Djiku Ferdi
Pogba ??? Szymanski
Ünder Dzeko Tadic

İyi kadro valla. Defans ve kale soru işareti bi de alacakları ön libero mühim ama gayet iyi kadro
Ben bu kadrodaki hiçbir oyuncuyu bizim ilk 11'de istemem. Özellikle ileri uçtaki 3 oyuncuyu teklif edip karsiliginda Icardi'yi isteseler kapı disari ederim.
Muslera
Boey Nelsson Abdul Angelino
Torreira X X
Zaniolo Icardi Zaha

Orta sahaya iki kaliteli oyuncu alırsak Türkiye ligindeki hiçbir takim bizle yarışamaz

En son kovid zamanı falandı izlediğimde ama baya iyiydi o zaman. Sonra zaten ağır bi sakatlığı oldu Sheff Utd da düştü bir daha izleyemedik. 3 yıldır ne yapıyor muamma

Sahadayken baya iyiydi Torreira ile iyi tandem olurlar bence eğer fazla geriye gitmemişse. Yalnız PL'ye çıkan Sheffield niye bu adamı bıraksın ki?

1,5 senedir çok maç kaçırmadan oynuyor gibi Championship ve milli takımında. Henüz 25 yaşında ama tabi o fizikle atıyorum Fred kadar hızlı hareket edip, çabuk pres yapacak alan kapatacak tarzı yok. Ancak yine de o cüsseye göre idare eder bir temposu var, ona ek olarak fiziği ve yer tutuşuyla defansif olarak sağlam gibi. Tekniği iyi, driblingi var, kısa ve uzun pasları var, rakip ceza sahasına sürpriz girişleri var, yer yer iyi dönüşleri var ve biraz da fuleli driblingi var ama o driblingler çok ince değil, zaman zaman ayağından açabiliyor izlenimi verdi bana. Defanstan top çıkarmaya yardım konusunda tereddütlerim var ama.

Hoca çok açık şekilde cesaretsiz bu konuda. Son dönem Fatih hoca da böyleydi. Tamamen pişmiş değilse gençleri kazanalım oynatalım kafası olmuyor. Şu takımda hangi genci sahaya atsan parlar. Efe'yi iki üç maç oynatsak direkt 20 milyonlar konuşulur. Camiaya hava da katıyor böyle alt yapı wonderkid projeleri. Ama bir tane iki tane filan olacak maximum. Hepsini oynatınca kalite düşüyor Hull maçında gördüğümüz gibi.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun, henüz 17 yaşındaki Efe' yi toplam kaç dakika nerede oynarken seyrettiğini ve hangi özelliklerine meftun olduğunu anlatır mısın rica etsem?!..Önyargılı değilim, belki değerli görüşlerin vardır, ikna olmaya da seve seve hazırım...Ancak geçmişten günümüze öyle çocuklar için olmayacak dualara amin denildi ki bıkkınlık geldi artık...

Ben bu kadrodaki hiçbir oyuncuyu bizim ilk 11'de istemem. Özellikle ileri uçtaki 3 oyuncuyu teklif edip karsiliginda Icardi'yi isteseler kapı disari ederim.
Muslera
Boey Nelsson Abdul Angelino
Torreira X X
Zaniolo Icardi Zaha

Orta sahaya iki kaliteli oyuncu alırsak Türkiye ligindeki hiçbir takim bizle yarışamaz
Ben sağlam çıkarsa Pogba'yı isterdim. İyi çıkarsa Szymanski keşke bizde olsa diyeceğimiz biri olabilir ayrıca ama şimdilik ben de kesin isterim diyemiyom kimse için. Son olarak Tadic on numaraya güzel olurdu Mertens'le orayı götürürlerdi iki ihtiyar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt