Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun, henüz 17 yaşındaki Efe' yi toplam kaç dakika nerede oynarken seyrettiğini ve hangi özelliklerine meftun olduğunu anlatır mısın rica etsem?!..Önyargılı değilim, belki değerli görüşlerin vardır, ikna olmaya da seve seve hazırım...Ancak geçmişten günümüze öyle çocuklar için olmayacak dualara amin denildi ki bıkkınlık geldi artık...
anlatamam izlemem lazım oynatsın izleyeyim.

Duam belli
0_Sander-Bergejpgd.jpg

1,5 senedir çok maç kaçırmadan oynuyor gibi Championship ve milli takımında. Henüz 25 yaşında ama tabi o fizikle atıyorum Fred kadar hızlı hareket edip, çabuk pres yapacak alan kapatacak tarzı yok. Ancak yine de o cüsseye göre idare eder bir temposu var, ona ek olarak fiziği ve yer tutuşuyla defansif olarak sağlam gibi. Tekniği iyi, driblingi var, kısa ve uzun pasları var, rakip ceza sahasına sürpriz girişleri var, yer yer iyi dönüşleri var ve biraz da fuleli driblingi var ama o driblingler çok ince değil, zaman zaman ayağından açabiliyor izlenimi verdi bana. Defanstan top çıkarmaya yardım konusunda tereddütlerim var ama.
Fazla düşünmeye gerek yok alamayız zaten rtaş

Ben sağlam çıkarsa Pogba'yı isterdim. İyi çıkarsa Szymanski keşke bizde olsa diyeceğimiz biri olabilir ayrıca ama şimdilik ben de kesin isterim diyemiyom kimse için. Son olarak Tadic on numaraya güzel olurdu Mertens'le orayı götürürlerdi iki ihtiyar
Bu ne ulan

Yok fener konf şampiyonu

Yok şöyle iyiler böyle iyiler

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun, henüz 17 yaşındaki Efe' yi toplam kaç dakika nerede oynarken seyrettiğini ve hangi özelliklerine meftun olduğunu anlatır mısın rica etsem?!..Önyargılı değilim, belki değerli görüşlerin vardır, ikna olmaya da seve seve hazırım...Ancak geçmişten günümüze öyle çocuklar için olmayacak dualara amin denildi ki bıkkınlık geldi artık...
ayhan akmanın çocugu

Sezon başı itibariyle takımın en flaş en sansasyonel ve en çok maaş alan iki oyuncusu Zaha ve İcardi. İki oyuncumuzun da hazırlık kampı yapmayacak olması büyük handikap kim ne derse desin. Ben uzman değilim ama yıllardır bu konunun uzmanları hep sezon başı kampının çok çok önemli olduğunu vurgular. Muhtemelen bu iki oyuncunun normal performanslarını ligin ilk 6/7 haftası izleyemeyeceğiz ki bu gerçekten can sıkıcı.

Ne dersiniz

Ya bu Udinese-Bologna-Lecce vs gibi dandirik İtalyan takımlarındaki oyuncuların değerleri nasıl bu kadar fahiş yükseliyor? 1m'a aldıkları topçuları, 1 sezonda 2 sezonda 15-20m Euro yapıyorlar. Transfermarkt'a para falan mı yediriyor bu uyanıklar? Ne kadar süper oynuyor bu adamlar Udinese'de falan? Mesela bunun daha kariyerinde Avrupa Kupası maçı yok, milli takımda sadece 2 maç 60dk top oynamış. Udinese'de ne yapmış da 14m olmuş bunun değeri? 5 gol 4 asist yetiyor mu yani?

zaniolo out fred rashica in

1.78 - 1.85 - 1.85 - 1.71
1.66 - 1.69
1.78 - 1.80 - 1.73
1.81​

boy ort: 1.78

burnley'in manyak bir kalecisi vardı
onu alalım musleradan sonra yabancı kaleci alacaksak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt