Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Udinese dandik falan değil rtaş baya iyi oyuncular çıkarıyolar. Samardzic baya iyi oyuncu

Lecce aslında dandik bi takım ama Baschirotto Umtiti gibi hayvani bir tandem ile lige tutundular ve enteresan maçlar çıkardılar

Bologna aşırı iyi ekip DK arası sonrası cayır cayır oynadılar herkesin içinden geçtiler. Thiago Motta iyi hoca olacak gibi duruyor. Özellikle Schouten - Dominguez - Ferguson orta sahası ve Orsolini'nin yükselişiyle acayip bi takım oldular. Arnautovic hep iyi bir santrfordu, Barrow da tehlikeli bi kanat oyuncusu. Bologna hakiki iyi takım
udinese'de hayvani bir sol bek vardı.
bize gelir mi diye beklemistim ama ingiltereye gitti.

İtalya ligini düzenli izleyenler geçen sezon bu takımlardan Napoli hariç hiçbirinin hiç iyi top oynamadığını, İtalya Ligi'nin çok temposuz olduğunu falan söylüyor. Ayrıca o rakiplerle oynayan herkes süper mi oluyor? Takımı 12. olabilmiş ligde mesela, elbette bu takım oyunu ama takımın yükselişi artırır biraz da oyuncunun değerini. Net bir hücum oyuncusu olsa daha kolay analiz edersin adam atmış attırmış falan diye ama öyle biri de değil. Avrupa yok, milli takım yok, takımı Serie A'da 12. olmuş. E nasıl yani o zaman...
Şöyle düşün
X futbolcu
Samsunspor a karşı oynayıp mı daha iyi piyasa yapar
Lazio,Roma ya karşı mı?
O takımların bu sene kötü olmasının pek bir önemi yok marka takımlar nihayetinde.

Şimdi sakin düşünürsek temmuz sıcağında top oynamak zor, hele köy takımına karşı motive olmak daha zor. Aksilik yıldız oyuncularımız ya sakat ya henüz gelmedi. O yüzden lig başlasın bi 2-3 hafta sonra asıl performansımızı görürüz

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu zaten biz o performansı bir daha hiç görmeyiz. Ama takım geçen sene belliyken roller isimler belliyken maceraya çok gerek yoktu. Neyse inşallah Cl'ye kalırız zira mali anlamda çok önemli.

Ben sağlam çıkarsa Pogba'yı isterdim. İyi çıkarsa Szymanski keşke bizde olsa diyeceğimiz biri olabilir ayrıca ama şimdilik ben de kesin isterim diyemiyom kimse için. Son olarak Tadic on numaraya güzel olurdu Mertens'le orayı götürürlerdi iki ihtiyar
Pogba'nin saglam çıkma şansı cok düşük, çıksa bile o kadar sakatlıktan sonra eski temposunda olamaz.
Tadic çok kaliteli bir oyuncu ama artık yaşlı ve sol açık bölgesinde oynuyor, Zaha çok daha iyi. Tadic'i Mertens'in yerine belki yedek kadroya isterdim. Oyuna olmasa bile skora katkisi Mertens'den daha çok olur gibi.

IMG_5823.webp

Udinese dandik falan değil rtaş baya iyi oyuncular çıkarıyolar. Samardzic baya iyi oyuncu

Lecce aslında dandik bi takım ama Baschirotto Umtiti gibi hayvani bir tandem ile lige tutundular ve enteresan maçlar çıkardılar

Bologna aşırı iyi ekip DK arası sonrası cayır cayır oynadılar herkesin içinden geçtiler. Thiago Motta iyi hoca olacak gibi duruyor. Özellikle Schouten - Dominguez - Ferguson orta sahası ve Orsolini'nin yükselişiyle acayip bi takım oldular. Arnautovic hep iyi bir santrfordu, Barrow da tehlikeli bi kanat oyuncusu. Bologna hakiki iyi takım

Ben takım isimlerini falan salladım kabaca aklımda kalan bir iki oyuncudan dolayı. 1-2 takım, 3-4 oyuncu mevzusu değil yani bu. Hadi diyelim bu çocuk özel yetenek falan filan. İtalya'nın orta sıra takımlarında 1 sezon, 1,5 sezon düzenli süre bulan genç oyuncuların değeri atıyorum 5m'dan çat diye 15-20m'a fırlayıvermiş. Sürüyle topçu var böyle. Abartılı geliyor bana bu rakamlar ve İtalyanlara pek güvenemiyorum açıkçası.

İtalya ligini düzenli izleyenler geçen sezon bu takımlardan Napoli hariç hiçbirinin hiç iyi top oynamadığını, İtalya Ligi'nin çok temposuz olduğunu falan söylüyor. Ayrıca o rakiplerle oynayan herkes süper mi oluyor? Takımı 12. olabilmiş ligde mesela, elbette bu takım oyunu ama takımın yükselişi artırır biraz da oyuncunun değerini. Net bir hücum oyuncusu olsa daha kolay analiz edersin adam atmış attırmış falan diye ama öyle biri de değil. Avrupa yok, milli takım yok, takımı Serie A'da 12. olmuş. E nasıl yani o zaman...
O ligi izleyenler Cl, Al, konferans kupası da izlemişler mi? Adamlar ambargo koydular Napoli hariç finale... Napoli çeyrek, Milan da yarı final yaptı Cl de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt