Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bu karakullukcu niye sürekli şikecileri yalayıp duruyor, ulan ne antipatik ne uyuz ne yalaka bi tip, kanalına üye olan bizden değildir net. tadiçi yalaya yalaya bitiremedi, tamda şikecilerin ihtiyacı olan bi oyuncuymuş, Zaha gereksizmiş şikecilere, Zahanın herhangi bir Türk takımına gereksiz olduğunu söyleyen bir adam bu işten para kazanıyor. Şu koçu yalayacam diye girmediği şekil yok, sözde 28 şampiyonluğada destek veren hain karaktersizin teki.
Objektif olucam ayakları bunlar. Dikkate alınacak bir insan değil.

Kadroda ego sorunu olurmu vs diye düşünmeye hiç gerek yok,bakambu Arap collerinden 2 kat parayı bırakıp buraya geliyorsa
Angelinho gibi a plus bir adam Türkiye'yi tercih ediyorsa bu yaşta
Bu kadroda kimse trip yapmaz erden herkesi amaca hipnoz edip getiriyor
İcardi, omzuna alıp Okan Hocayı utandırdı kendi ifadesiyle; yalakalık yapmaya ihtiyacı mı vardı?!..Erden Başkan kadar Okan Hocaya da güveniyorum bu hususta...

Yorumunu beğenmeyebilirsiniz, katılmayabilirsiniz de biraz abartılı tepki gösteriyorsunuz. Mesela bizim için de öyle çok gerek yoktu Zaha'yı almamıza, solda Kerem vardı, gayet Zaha yerine 10 numara alabilirdik. Fener'in kadro yapılanmasına çok aşırı detaylı hakim değilim, 2-3 aydır peşinde koştuklarına göre istiyorlardı da ama bir yorumcu olarak Tadic'i solda oynatacağın bir planı mantıklı buluyorsan ve elde 27833746 tane forvet de varsa "FB'de Zaha'ya bence o kadar gerek yoktu" yorumunu yapmasında bir problem yok. Bu Zaha kötü oyuncu demek de değil, hayvan gibi bir transfer çalımı attığımız gerçeğini de değiştirmez.
Bu hayvan gibi attığımız çalımı yumuşatma unuuturma dedirdinde bu tip. Koç yalakası korkak tırsık uyuşuk mıy mıy herifin teki. Ödü kopuyo sağdan soldan iş alaöam diye. Gtü yemez onun tırnağı ile kazıya kazıya para kazanmaya, diğer muhabirler atara atar gidere gider yapar ama bu asla yapamaz, sadece şikecileri değil tinercileri de güzel yalar

Bild kendi kaynaklarina göre GS ve leverkusen 4 milyona anlsakmak üzere.

• İki Inter'de de oynadım.
  • Futboldaki en önemli iki kupayı da kazandım.

Ben kimim?

internetten maç skorlarına bakayım dedim. bizim takımların maçlarını bulamadım. 150 tane maç var. her önlerine geleni ucl'ye almışlar.

Arkadaşlar Icardi için net İstanbul a geliş zamanı belli mi

1690486586384.webp

:love:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt