Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmza töreni ve antrenman gayet güzel bir düşünce olmuş sezon öncesi takımla ve transferle sinerji kurulması güzel olacaktır. Zalgiris ve hayırlısıyla devamındaki CL elemeleri öncesi böyle bir planlama gayet ideal olmuş bence. Zaniolo da katılabilir elbette çünkü o transfer heyecanını yaşayamamıştı güzel bir jest olur onun için.

İcardi geliyor demek çok duygusal adam, Tanju Çolak’ın rekorunu kıracak inşallah

yani midsö ve dubois gidiyor

fred,kerem demirbay ve 10 numara mı?

Olabilir gibi Sergen. Isimleri bilemem benim ilgi alanim degil biliyorsun (duyumdur, takiptir vs..) ama gozle gozukuyor ki eldeki hicbir ortasaha istenilen kalitede degil. Berkan, yerli kontenjanindan yirtsa da, Midtsjo vs.. daha iyisi alinirsa gidecektir. 2 ortasaha net gelir. Ben Demirbay'in gelme ihtimalinin de bir nebze azaldigini dusunuyorum son gunlerdir.

Gelecek oyuncular nasıl bir ortama geldiğini görecekler. Her türlü win-win ortamı olur bakarsınız Erden Timur çok zor ikna olacak bir futbolcuyu bu görüntülerle ikna eder.

Olabilir gibi Sergen. Isimleri bilemem benim ilgi alanim degil biliyorsun (duyumdur, takiptir vs..) ama gozle gozukuyor ki eldeki hicbir ortasaha istenilen kalitede degil. Berkan, yerli kontenjanindan yirtsa da, Midtsjo vs.. daha iyisi alinirsa gidecektir. 2 ortasaha net gelir. Ben Demirbay'in gelme ihtimalinin de bir nebze azaldigini dusunuyorum son gunlerdir.
keremi almanlar yazdı,bitmeye yakınmıs.salih özcan hos olurdu fredle

transferler tamamen bitmeden bu tarz imza törenıne ne gerek var cok gereksiz bence hatta biraz fener tarzı işler ,motive etmek icin desek öyle bir durumda yok
Daha ne olacak yav. Demek ki 1-2 güne 8 numara da düşecek.
Zaha, İcardi, Angelino, Cedric, 4 tane yeni transfer gelmiş bunlardan 2 si bu işin en üst havuzundaki adamlar.
Sonra zaniolo da konuşuluyor tören için onu da sayarsak 5 tane üst seviye oyuncudan bahsediyoruz. Manyak bir operasyon ben şu yaşıma kadar 2 sene içinde bu kadar organize bir operasyonu bu ülkede ne gördüm ne yaşadım. Hele hele temmuz sonunda böyle bir iş ilk defa yaşıyoruz muhtemelen.
Ve tahminen 8 numara da en geç pazar günü düşecek kabaca transferi kapatmış olacağız.

Ondan sonra gelen gidenler ise zaten hep fırsat transferleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt