Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keremi almanlar yazdı,bitmeye yakınmıs.salih özcan hos olurdu fredle
değil ama etkileşim almıs.arastıralım hemen.yalan yazmazlar herhalde.20.000 takipçisi varorijinal hesap mı bu
orijinal hesap mı bu
Bu abartılı şov işleri 'FB popülizmi' ne daha çok yakışıyor. Biz kararında davranmaya devam etsek keşke...
Helikopterle sahaya indirdiğimiz Feti ve Türk Futbol Tarihinin en büyük şovuyla karşıladığımız Falcao geliyor aklıma; hiç de güzel izler bırakmadılar hani...
Fenerbahçemizin 'Mesutol' ve Anelka yaygaraları da keza...Oysa sessiz sedasız transfer ettiğimiz, hatta doğrusu Anelka gölgesinde biraz 'ezikçe' getirdiğimiz Ribery ise bu toprakların gördüğü en büyük yetenek idi belki de; doyamadan enayice elimizden kaçırmış olmamız ayrı konu...
Bence Salih daha net bir transfer gibi. Demirbay inisli cikisli bir tip benim bildigim, okudugum ve burada yazilanlari derledigimde. Tutupta 7/24 takip etmedim adami. Yonetim/Hoca'ya guvenmekten baska care yok ama bir tercihim olsa Salih'i isterdim nacizane. Neyse, "As" isim alinsin hele![]()
manyak mısınFREEEEEED
Bende Salihi istiyordum ama Fener Cengiz öncesi baya yokladı önce onu istiyorlardı diye biliyorum. Emre Can’ı direk bizde yokladık ama Türkiye’ye gelmek istemediğini söylemişti Salih içinde benzer durum olabilir. Onlardan sonra bence alınabilecek tek aday Kerem Demirbay kaldı.