Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biliyorum, let a boy cry mı ne şarkının adı, ama en meşhuru buydu , lunaparklar da heryerde çalardı, Tv'de reklam çıkınca sonuna kadar açıyordum sesini çocuktumbu gala'nın asıl meşhur şarkısı they say silver i choose gold diye bir şarkıydı. onu da hatırlarsınız mutlaka.

bence yedekten oyuna girmesi gereken ilk adam istisnasız her maçMertens’in sifir katki saglayacagini düsünmek bence sacmalik
Gecen sezon takimin en önemli parcasiydi 3 ay gecti aradan,büyük bir fark olmaz performansinda
Hazir duruma geldiginde yine katki saglayacak
Adamda.italyan pasaportu da olmasına rağmen orda tercih edilmemesi soru işareti.Ayrica onla.ayni mevkide olan Arjantin'i milli futbolcu paradesi yerden yere vuranlar var burdaBize gelirse Avrupa'ya açılmış oluyor işte renktaş. Valla €20-30m'lik adam olur deniyorsa abartılıyor ama şu anki haline şu piyasada €10-15m istenmesi normal
bu gala'nın asıl meşhur şarkısı they say silver i choose gold diye bir şarkıydı. onu da hatırlarsınız mutlaka.
olabilir net bilmiyorum zaten ama reklam 96 değil benceWikipedia'da yazan doğruysa şarkının single'ı 96'da çıkmış. Şarkının olduğu albüm 97'de çıkmış ama single'lar önce çıkıyor sıklıkla...
Fred+35 milyon paundBu arada Manchester United taraftarları da Zaniolo'ya İtalyan Havertz benzetmesi yapıyolar.Fred transferinde isteyebilirizdiyenler var..
Sen yazınca merak ettim baktım şu takımla hazırlık maçına çıkmış denenme amaçlıBu içine ettiğimin kuralı kime yarıyor yav koca ülkede alt ligler dahil 1 takıma falan yarıyordur ek olarak da bizim tombalak yiyen vardı ne oldu o da gitti mi ne oldu yine kartal eğitmeye mi gitti ülkesine gören bilen var mı bunu.
Bu şarkıyı şikeciler stadında gol attıktan sonra çalıyor galibaolabilir net bilmiyorum zaten ama reklam 96 değil bence
biz şampiyon olduğumuzda kullandık, bizim eskileri toplasın ezikler bırak yazıktır, kupaları yokBu şarkıyı şikeciler stadında gol attıktan sonra çalıyor galiba
Sen niye buradakileri takıyosun kiAdamda.italyan pasaportu da olmasına rağmen orda tercih edilmemesi soru işareti.Ayrica onla.ayni mevkide olan Arjantin'i milli futbolcu paradesi yerden yere vuranlar var burda
Paredes'in iyi oyuncu olduğu su götürmez bir gerçek tarzını beğenmeyen olabilir ama herifin kariyeri ortada yaniyaş kaç?Onu açtım şimdi, hayatımda duymamışım.
bu gala'nın asıl meşhur şarkısı they say silver i choose gold diye bir şarkıydı. onu da hatırlarsınız mutlaka.