Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş: "Türk oyuncularla ilgili düşüncemiz var. Ama bize iş olsun diye alacağımız oyuncu yok. Belki mavi kartla alırız. Olmazsa kırmızı kart gösterirler bize. Kartlara girdik bu ara. Bugün sarı kart görmedik."
kasıtlı mı yapıyor acaba yoksa gerçekten bunamışmı

Uğur Karakullukçu: "Yine Burak Elmas dönemi... Abdülkerim'in yakın çevresinden öğrendim. Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesi bitiyor. Burak Elmas, Abdülkerim'i arıyor. 'Biz seni isteyeceğiz, çocukluğunda Galatasaray formalı fotoğrafın var mı' diyor. Abdülkerim havalara uçuyor. Abdülkerim, Galatasaray formalı fotoğraflarını hazırlıyor. Ertesi gün kimse aramıyor Galatasaray'dan. 2-3 gün bekliyor, ondan sonra Konyaspor'a yeni imzayı atıyor."

bu fredin ne biçim haritası var ya.hakkında şu gun haber cıkar diyemiyosun.anca 2 agustostaki dolunayda bişeyler cıkar belki.

erden timura ne bakarsam cıkıyor.balık ve yengeclerden hoslanmıyorum

Uğur Karakullukçu: "Yine Burak Elmas dönemi... Abdülkerim'in yakın çevresinden öğrendim. Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesi bitiyor. Burak Elmas, Abdülkerim'i arıyor. 'Biz seni isteyeceğiz, çocukluğunda Galatasaray formalı fotoğrafın var mı' diyor. Abdülkerim havalara uçuyor. Abdülkerim, Galatasaray formalı fotoğraflarını hazırlıyor. Ertesi gün kimse aramıyor Galatasaray'dan. 2-3 gün bekliyor, ondan sonra Konyaspor'a yeni imzayı atıyor."
Abdülkerim'in yakın çevresi diye bahsettiği kişinin ben olmadığımı belirtmek isterim.

Al Hilal Malcom'u aldı Al Ahli kulübü ise Firmino transferi sonrası hem Mahrez'i hem de Saint Maximin'i almışlar..

Mertens ile ilgili en iyi yorumu macta yaptilar. Yunus ile Zaniolo topla bir turlu vedalasmiyorlar ve ritmi de bozuyorlar. Mertens ise top ona gelmeden ne yapacagini biliyor.

Yatacak yerin yok Ali Şasal.

Maç özetlerine denk geldim sinirlerim tepeme çıktı şikenin kralı dönmüş bu maçta.
43182672daf6de312179328095833bc5.jpg

2026-27 Galatasaray:

Uğurcan
Turap Rüdiger Emin Angelino
Efe Torreira
Dembele Griezmann Gnabry
Icardi​

Muslera dan sonra Alban Lafont almamiz lazim

yada Zion Suzuki

2026-27 Galatasaray:

Uğurcan
Turap Rüdiger Emin Angelino
Efe Torreira
Dembele Griezmann Gnabry
Icardi​

dedeler diyorsun :)

Griezmann'i cok begenirim ancak Galatasaray'da gormek de istemem belirteyim cok ilginc bir adam oyle her formasyona uygun bir oyuncu degil su maliyetlerde hele hic degil. Onun disinda, daha farkli bir kadro olmali diye dusunuyorum hele ki kalede Ugurcan :)

dedeler diyorsun :)

Griezmann'i cok begenirim ancak Galatasaray'da gormek de istemem belirteyim cok ilginc bir adam oyle her formasyona uygun bir oyuncu degil su maliyetlerde hele hic degil. Onun disinda, daha farkli bir kadro olmali diye dusunuyorum hele ki kalede Ugurcan :)
Taşşağına yazdım ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt