Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.259
- 7.662
- 2.568
malmıyız biz fred için 13 verelim , aynısına dybala veriyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buraya uğrayacak ama yakıt ya da farklı bir şey içindirBeyler yanliz
ucagin gizliyr alinmasi
Karsilamaya kimsenin gitmemesi
Pazar günü
Gardi.
Biri daha mi geliyor? Paredes, Fred felan
Fb'li bir sayfada görmüştüm istediği buysa kabul edebilir.5+5 teklif etmişler 4 yıl için.
1.5x4=6 Milyon Euro daha karlı sene başına.
5 +20= 25 Milyon Euro
10 +3.5 x 4= 24 Milyon Euro
doğru ise kabul eder muhtemelen.
artı olarak eski yıldızlar, burda parlayanlar şuanki mevcut kadro gibi. Kapımızda yatılır büyük prestij olur. Önceliğimiz artık kesinlikle Avrupa gruplarından her sene çıkabilmek olmalı. Ondan sonra yarışmacı da oluruz en iyi adamları da almak kolaylaşırYakın tarihte Avrupa'da başarımız yok. Tamamen kulüp ve camianın mistik yapısı çekiyor bu adamları. Benim en büyük arzum Avrupa'da ciddi bir başarı, bunu da elde edebilsek her masada herkese ilgili şartlarda talip olabiliriz
olivieranın tr versiyonu.Torreira ile bunlar 2 ortasaha olursa torreira döver bunu.Mücadele olmaz adamın peşinden koşmaz buda.Nasıl bir adam Demirbay? Hiç izlemedim, adını duydum ama?
Değil.Kerem Oliveira'dan daha defansif mi
Tamamen yerli kuralı hamlesi yani?olivieranın tr versiyonu.Torreira ile bunlar 2 ortasaha olursa torreira döver bunu.Mücadele olmaz adamın peşinden koşmaz buda.