Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.647
- 12.826
- 2.868
Bana kalsa Morutan o noktada Mertens ile birlikte kullanılabilirKerem D. Sergio ile forma rekabetinde olur gibi .Mertens kimle ?
her bölgeye trasnsfer yapamayız sonuçta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalsa Morutan o noktada Mertens ile birlikte kullanılabilirKerem D. Sergio ile forma rekabetinde olur gibi .Mertens kimle ?
yeni duyumcumuz h.o
Gardi zanyolayı satmaya geliyor
Gözlerimi kapattigimda tadicin elinde kalkan super lig kupasını görüyorum maalesef.
Ali Turap'ı bende çok merak ediyorum ŞükrüKaan orada oynayabiliyor. Ali Turap dedikleri kadar iyiyse de oynar, Kzmcan gibi alternatif olur
Lqn zahayi unuttum oha. Rashica yedege1 zaha nerde ,
2 ts nin yerinde olsam gider onyekuruyu çekerim 3 milyona bedava resmen
Harbiden sirf pazar icin videolar felan bole yapilmadi hypelayacak felanİcardi yola çıktı.KAPlan belgeseli niye gelmedi hala ?
Kapatma.Gözlerimi kapattigimda tadicin elinde kalkan super lig kupasını görüyorum maalesef.
Direk Haziran Eylul arasi deseydin
28 temmuz mu deseydim renkdaş direkDirek Haziran Eylul arasi deseydin
Oha cok güzel ya. Bundan bir tane almak lazim.
Aynen, ama Okan gelmeden once de pek hazırlık maçı oynamadık sanki.Ali Turap'ı bende çok merak ediyorum Şükrü
Bir de dikkatimi çekti biz çok mu az hazırlık maçı oynuyoruz
Daha önceki zamanlarda doya doya izleyebilirdik altyapıdaki çocukları
Okan geldiğinden beri doğru düzgün hazırlık maçı oynamıyoruz sankim
Mesela 2011-2012 senesi Terim ile liverpol filan çok iyi hazırlık maçları oynamıştık
Gözlerimi kapattigimda tadicin elinde kalkan super lig kupasını görüyorum maalesef.