Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred ne kadar kucumsuyoruz forumda.Manchester United takımınin sürekli oynayan Brezilya milli takım oyuncusu Fred den bahsediyoruz olur olmaz orasi ayrı ama açıkçası Soucek mi Fred mi deseler Fred derim.Guney Amerika ekolu iyidir hem teknik kapasitesi yüksek takım oluruz hem korkulacak takım oluruz.

Yaş/maliyet ve kadroya uygunluk konusu çekince yaratıyor

Fenerbahçe'liler Zaha'yı unutmuştur Icardi'den sonra ama acıları daha fazla arttı

Yaş/maliyet ve kadroya uygunluk konusu çekince yaratıyor
Orası ayrı renkdas o konuda birşey diyemem oyuncu kalitesi Avrupa beklentisine baktığımızda oyuncu profili olarak değerlendirdim.Sahsi görüşüm Fred transferine sponspor bulunur Soucek transferine bulunmaz oyuncu kalitesizliğinden dolayı değil popüler lik olarak.

İcardi Zaniolo
Kerem Torreira Fred Rashica
Angelino Abdülkerim Nelsson Boey
Günay
4-4-2 de Kerem-Milot kanatlarını değiştiririm. Rashica orada da gereğini yapar, Kerem sağda daha az içeri kat eder, öyle de olmalıdır. Ayrıca Zaha niye yok? Silsen daha iyi...

Soucek daha degerli tabi ve kaliteli ama Fred'i gömmeyelim bu lige fazla.
Yok tabii bence de Fred iyi ama bu ikisi kıyas kabul etmez

Biri diğerinden çok daha iyi şu mu o mu gibi karşılaştırma yapılmış ona istinaden dedim

Biraz şey demek gibi olmuş Martinelli mi Mbappe mi

İkisi de bizim için çok iyi olur ama Mbappe gibi herifi Martinelli'yle karşılaştırmak da komik olur

O maçtan günler önce hsbc binası önünde bombalı saldırı düzenlenmişti İstanbulda. İtalyanlar da güvenliklerini bahane edip UEFA'ya İstanbulda oynamak istemediklerini söyleyince böyle bir karar alınmış.

Juventus ne zaman bizle eşleşse bir sıkıntı oluyor. 1998-1999 sezonundan Öcalan krizi olmuştu İtalya'yla, Türkiye'de ciddi tepki vardı İtalya'ya, İtalyan markalarına boykot falan. Yine gelmeyiz dediler, maç ertelenmişti. 2003'te işte HSBC saldırısı ve yine gelmeyiz deyip Almanya'da oynanışı. Sonra da biliyorsunuz 2013-2014'de kardan dolayı maçın ertesi güne kalışı ve o şartlarda tur atlayışımız. Ben o kar mevzusunu önceki iki gelmeyişlerinin diyeti olarak görmüştüm. Çünkü iyi zeminde yenemeyebilirdik. Kader ağlarını ördü biraz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt