- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Uçak Kozlukebir,Ariana üzerinde hızla Türkiye sınırına yaklaşıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her şey kağıt üstündeki gibi ilerlerse haksız rekabet olusacak ligde.Gedson bu kurulan kadroyu gördükçe deli gibi pişman olmuştur Bjk'ye imza attığına.
Şimdi baktım da Rafaela Pimenta’ymış. Bu kadına yanlış yaparsak transfer piyasasından bizi aforoz eder, vazgeçtimİsim ver hasan abi
Aklıma bir şey geliyor ama neyse. İliğini kemiğini sömürdü herifinBu herif bayağı zayıfladı yav
Gelmeden efsane oldu. Gelirse gerisini sen duşunEfsane 8 geldi mi
Bu herif bayağı zayıfladı yav
henüz değil. rashica da gelirse pişmanlık yaşayabilir.Gedson bu kurulan kadroyu gördükçe deli gibi pişman olmuştur Bjk'ye imza attığına.
Göbek falan bayağı eritti herif Arsenal dönemlerine döndü bu ona acayip hız katar valla, bir an önce tamamen iyileşirse bu seneden inanılmaz umut doluyum ben ya öyle böyle değil.Aklıma bir şey geliyor ama neyse. İliğini kemiğini sömürdü herifin![]()
Hadi ya bende Whatsapp grubuna söyleyecektim menajerin bı aklını alalım diyeŞimdi baktım da Rafaela Pimenta’ymış. Bu kadına yanlış yaparsak transfer piyasasından bizi aforoz eder, vazgeçtim