- 9 Ağustos 2011
- 59.451
- 34.146
- 3.408
Gelmis la. Bide tataftar arasina girmis
bune lan benziyor ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmis la. Bide tataftar arasina girmis
başınız sağolsun abi , Allah sabır versinTaziye dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim. Baba yarısı amcamız maalesef kalp krizi sebebi ile vefat etti. Allah kendisine rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Taziye dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim. Baba yarısı amcamız maalesef kalp krizi sebebi ile vefat etti. Allah kendisine rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
fredle anlastı dedi skysport bizim içinarkadaşlar bugün pek takip edemedim
zahanın sağlık ve idman durumu ne oldu bugün
İNDİKTEN SONRA BASLARLAR. ZAHA DA ÖYLE OLMUSTUgalatasaray youtube a katıl üyesi oldum ama hala live yayin göremedim
Ryan Gravenberch al Erden Bey bırak fredi falan... 10 falan çok yüksek.. bu adam boylu poslu genç dikine giden.. yap bir zaniolo operasyonu gibi.. en ihtiyacımız olan pozisyon şu an...
Başınız saolsun Levent abi, mekanı cennet olsunTaziye dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim. Baba yarısı amcamız maalesef kalp krizi sebebi ile vefat etti. Allah kendisine rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Hocam başınız sağolsunTaziye dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim. Baba yarısı amcamız maalesef kalp krizi sebebi ile vefat etti. Allah kendisine rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Bu 8 numaramız daha gelmeden yan bastı ben diyeyim adam hucumun açıklarını kapatması istenecek, box to box yardirmasi beklenecek, baskı altında top çıkarması beklenecek tüm bunları yapsa bile gol atmıyor veya ince pas veremiyorsa çöp ilan edilecek valla tüm bu saydıklarımı yapacak topçu dünyada var mıdır varsa kaç tanedir bilmiyorum ama tam olarak beklenen profil bu :d