- 1 Mayıs 2018
- 57.830
- 48.604
- 3.873
FRED
HO
gaynak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FRED
HO
Beyler feyenord ii takım mı forması gelıyo bana
yoksa cöp mü
SağolFRED
HO
FRED
HO
Hollanda'nın tinertaşıBeyler feyenord ii takım mı forması gelıyo bana
yoksa cöp mü
hayırszymanski mi yazıyo arkasında reis
Bjk gibi bir kulüp işte. Arada bir şampiyon olurlar ama adını anmasan kimse hatırlamazBeyler feyenord ii takım mı forması gelıyo bana
yoksa cöp mü
İleri hat çok iyi oldu ama savunma anlamında çok sıkıntı yaşayabiliriz bu sene. Stoperlerimiz ağır, Zalgiris bile baya boşluk buldu. Buna bir çözüm bulurlar umarım.
szymanski forması mı?Beyler feyenord ii takım mı forması gelıyo bana
yoksa cöp mü
2.teklif ne kadar bilmiyoruz tabi.önümüzdeki günler dediğine göre belki 2 milyonluk fark ya da vadeli bi ödeme söz konusu,erden timur sabırlıFabrizio Fred ile ilgili 5-6 tweet oldu bu iş biter genelde 3 tweeti geçti mi o iş bitiyor.
2.teklif ne kadar bilmiyoruz tabi.önümüzdeki günler dediğine göre belki 2 milyonluk fark ya da vadeli bi ödeme söz konusu,erden timur sabırlı
frede instagramda bişey diyolar mı bilmiyorum.yeni post atmadı öyle.mevzu felix bence : ) 100.000 twit vardı gecen zahadan sonraSosyal medyada bence pusuya yatarsak Erden Timur çok daha iyi oyuncularda getirir Twitter da etkileşim vermemek lazım.