Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.313
Hocam beleşse iyidir tabi. Ama para verip almak için başka tercih yapılabilir.Beyler feyenord ii takım mı forması gelıyo bana
yoksa cöp mü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam beleşse iyidir tabi. Ama para verip almak için başka tercih yapılabilir.Beyler feyenord ii takım mı forması gelıyo bana
yoksa cöp mü
antepden gelen dany bile manchester deplasmanında muthiş oynadı.tabi orda fatih hocanın bilgisi,taktik planı da var.o deplasmanda oynamak çok zorDany semih Gökhan zan ile şampiyonlar ligi çeyrek finali yaptık defansımız iyi bir 8 ile toparlanacaktır. Geçen sene defansı en iyi takımdık unutmayalım
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geçen sene avrupada yoktuk.Dany semih Gökhan zan ile şampiyonlar ligi çeyrek finali yaptık defansımız iyi bir 8 ile toparlanacaktır. Geçen sene defansı en iyi takımdık unutmayalım
İleri hat çok iyi oldu ama savunma anlamında çok sıkıntı yaşayabiliriz bu sene. Stoperlerimiz ağır, Zalgiris bile baya boşluk buldu. Buna bir çözüm bulurlar umarım.
frede instagramda bişey diyolar mı bilmiyorum.yeni post atmadı öyle.mevzu felix bence : ) 100.000 twit vardı gecen zahadan sonra
antepden gelen dany bile manchester deplasmanında muthiş oynadı.tabi orda fatih hocanın bilgisi,taktik planı da var.o deplasmanda oynamak çok zor
agustosun 15ine kadar kimseye gitmezse mecbur bi sponsor bulacagız artıkFelix’in bonservis alınabilir kiralık + zorunlu opsiyonla seneye X futbolcusu giderse opsiyon yatırılır ama maaş konusunu nasıl çözebileceğimizi bilmiyorum. Eğer onu da halledebilirsek acayip bir potansiyelimiz daha olur.
bu 2006 dogumlular baya iyi zatenbugün bu cocugu canli izledim, bundan kesinlikle star oyuncu olur. Daha yeni 17 yasina girdi ati golünü.
Gs Scoutlar göreve!
Ekli dosyayı görüntüle 212651
felix'i g.tumuze mi sokucaz rtaş afedersin?Felix’in bonservis alınabilir kiralık + zorunlu opsiyonla seneye X futbolcusu giderse opsiyon yatırılır ama maaş konusunu nasıl çözebileceğimizi bilmiyorum. Eğer onu da halledebilirsek acayip bir potansiyelimiz daha olur.
Tabi ki referans olamaz. Orda da taktik planlar devreye girecek. Ligde 13. iken avrupada hayvan gibi defans yapıyordukgeçen sene avrupada yoktuk.
bizim lig cok les maalesef.
o yuzden gecen sene ligde yaptıklarımız avrupa icin referans olmaz.
takımın gercek sınavı bu sene olacak.
canı cehenneme bu maçın oran tamamlanması için maç başlamadan 5.5 alt almıştım son maçımdı bide. 5-3 bitti maç a
okan hocaya guvenicezTabi ki referans olamaz. Orda da taktik planlar devreye girecek. Ligde 13. iken avrupada hayvan gibi defans yapıyorduk
Seneye Zaniolo 35 peşin çekerler gelen paradan bir kısım Felix’e yatırılır 2-3 sene sonra onu da dünya futboluna kazandırıp 50’ye okuturuz. Ama şöyle Ağustos sonunu beklemek lazım akşam pazarında ucuza kitleriz.felix'i g.tumuze mi sokucaz rtaş afedersin?
Oha 17 yazinda1.92bugün bu cocugu canli izledim, bundan kesinlikle star oyuncu olur. Daha yeni 17 yasina girdi ati golünü.
Gs Scoutlar göreve!
Ekli dosyayı görüntüle 212651