Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki kısa orta saha yerine Gravenberch veya benzeri bir oyuncu ile orayı dengelemeliyiz. duran toplarda önemli iş yapar ayrıca.. fred iyi oyuncu ama torreira da var..

bugün bu cocugu canli izledim, bundan kesinlikle star oyuncu olur. Daha yeni 17 yasina girdi ati golünü.

Gs Scoutlar göreve!

IMG_0999.webp

İleri hat çok iyi oldu ama savunma anlamında çok sıkıntı yaşayabiliriz bu sene. Stoperlerimiz ağır, Zalgiris bile baya boşluk buldu. Buna bir çözüm bulurlar umarım.

Yalnız Torreira geldiğinde stoperlerin yükü hafifliyor,kaldı ki yanına konuşulan isimlerden Fred tarzı bi 8 geldiğinde takım savunması anlamında da iyice rahatlıycaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

frede instagramda bişey diyolar mı bilmiyorum.yeni post atmadı öyle.mevzu felix bence : ) 100.000 twit vardı gecen zahadan sonra

Felix’in bonservis alınabilir kiralık + zorunlu opsiyonla seneye X futbolcusu giderse opsiyon yatırılır ama maaş konusunu nasıl çözebileceğimizi bilmiyorum. Eğer onu da halledebilirsek acayip bir potansiyelimiz daha olur.

Felix’in bonservis alınabilir kiralık + zorunlu opsiyonla seneye X futbolcusu giderse opsiyon yatırılır ama maaş konusunu nasıl çözebileceğimizi bilmiyorum. Eğer onu da halledebilirsek acayip bir potansiyelimiz daha olur.
agustosun 15ine kadar kimseye gitmezse mecbur bi sponsor bulacagız artık

felix'i g.tumuze mi sokucaz rtaş afedersin?
Seneye Zaniolo 35 peşin çekerler gelen paradan bir kısım Felix’e yatırılır 2-3 sene sonra onu da dünya futboluna kazandırıp 50’ye okuturuz. Ama şöyle Ağustos sonunu beklemek lazım akşam pazarında ucuza kitleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt