Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.252
- 4.687
- 1.223
objektif olmak gerekirse bu sezon 108 points ile şampiyon oluruz diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yatırım tavsiyesi degildirSeneye Zaniolo 35 peşin çekerler gelen paradan bir kısım Felix’e yatırılır 2-3 sene sonra onu da dünya futboluna kazandırıp 50’ye okuturuz. Ama şöyle Ağustos sonunu beklemek lazım akşam pazarında ucuza kitleriz.
Geçmiş olsun renktaş. Son maça kalınca hep bir şey olur zaten. Seneler önce leeds ikinci ligde iken son maç onlara kalmıştık. İlk yarıyı 4 0 önde kapamışlardı. Biz de nasıl olsa para geldi deyip cepteki tüm parayı dışarda ezdik. 4 4 bitmişti maçcanı cehenneme bu maçın oran tamamlanması için maç başlamadan 5.5 alt almıştım son maçımdı bide. 5-3 bitti maç a
gelecek için
altınordudan ege arslan
basaksehirden batuhan celik-deniz dilmen
gurbetten
eyüp aydın
yusuf kabadayı
can uzun
ne alırsak kardır.
benim dediklerim a takım rotasyon kadrosu için.yasları geldi.yunusu gönderirsek ben direkt bekliyorum yusuf kabadayı falanBunlardan önce alt yapı sistemini değiştirip tesisleşmeyi hızlandırmamız lazım. Daha sonra işi tamamen profesyonellere bırakmak lazım. Türkiye içi ve Avrupa da da iyi potansiyeller daha küçükken takıma kazandırırsak bence daha iyi olur.
bu işi çok rahat londra’da tuttuğu ofiste sessizce yürütedebilirdifred işi fazla dillendi. biraz göstermelik bence başka işler kovalıyoruz.
erden timur demişti ki genellikle isimi sızmasın diye bir yeri hedef gösterip buradan çıktıktan sonra esas hedeflerle görüşmeye gidiyoruz. angelinosu,halili, bakambusu hep bittikten sonra haber yapıldı.
zahayla gizli gizli görüşen adam manchestera fred’i alcam diye davulla topla tüfekle gider mi yedi düvel duydu fred’e gittiğini…. herkes manchestere gidiyor diye tweet girdi aynı gün.
yatırım tavsiyesi degildir
gece 12den sonra bişey yemiyorum bu ara@Sergen Zeren doğru mu bu ?
bu bu ege arslanı bizim genclere karsı izlemiştim,cok iyi box to box.ama toplara fena vuruyo videoda 2 ayagı ile.tuhaf.acaba bi tugay kerimoglu cıkar mı bu cocuktan
gece 12den sonra bişey yemiyorum bu ara
Benden özür dilersen orta saha hedefimizi söylerim.Frede sıcak bakıyorum ama bu herif pazar günü kimsenin ruhu duymadan zahayi getirdi şak diye fredden daha sasali bir ismin peşinde olduğumuzu düşünüyorum..
Okan hoca’nin aklinda ligde oynadigimiz son fener macindan dolayi 4-4-1-1 vardi bence
Zaha transferi de gerceklestigi icin artik tamamen bu planin üstüne durmak zorundayiz cünkü oynatacagimiz 3 yerli den biri (kerem) zaha’nin pozisyonunda oynuyor
O macta Berkan-Torreira yaptik ve üstünlük kurduk ama sezon genelinde Torreira’nin yanina ayni kalite ve tarz da bir oyuncu transferi gerekiyor,bu yüzden Fred nokta atisi olur
Eger 4-3-3 veya 10 numarali bir oyun anlayisi üzerinde duracak olsaydik gecen sezonun ilk bölümünde oldugu gibi ozaman Oliviera’nin daha form da ve devamliligi olan tarz da bir oyuncu almamiz gerekirdi