Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.054
- 13.933
- 1.498
Lemina tarz olarak aradığımız profil ama sakatlık sorunları çok leminanın sakatlanmayan lazım bizeBu keratayı da çok severdim ben. Paso sakatlanmasa çok iyi topçuydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina tarz olarak aradığımız profil ama sakatlık sorunları çok leminanın sakatlanmayan lazım bizeBu keratayı da çok severdim ben. Paso sakatlanmasa çok iyi topçuydu
Bu mühim bir tespit. Ne idüğü belirsiz heriflerin böyle mühim fotoğraflara dahil olması saçma. Erden bey dahi çıkmadı rol çalmamak için. Saçma sapan işler.
fred ve lemina herseye deger.midsö ve dubois gider.morutan yerine de 10 numara of of ofLemina haftada 1 mac oynarsa sakatlanmaz. Keske yedek olarak sahip olsak.
Dj Arap isobos beles islere erken baslamislar zuhehehe
![]()
Lemina icin en az 5 - 6 isterler. Oraya genc birini bulmaliyizfred ve lemina herseye deger.midsö ve dubois gider.morutan yerine de 10 numara of of of
Tam aradığımız profil o tip bence deCpriyen vardı eskilerden o profilde bir merkez oyuncusu olur bize Torreira yanına aslında
arap ismaile bak be 40 yıl habos beles islere erken baslamislar zuhehehe
![]()
Kesinlikle hem top çalan hemde skor yapan adam cyprien yaşı genç ama muhtemelen bittikTam aradığımız profil o tip bence de
Muadillerine bakmak lazım direkKesinlikle hem top çalan hemde skor yapan adam cyprien yaşı genç ama muhtemelen bittik