Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin bey sallıyor. 1 milyar tl zarar ettik. Kısa vadeli dönmeye çalışıyoruz, detaylar burada. Oyuncu satmayıp habire nasıl alabiliriz yüksek maaşlara

CL ye gidip öncelikle sonrasında da avrupada başarı elde edip.
Sonra zaten sen futbolcu satmak için avuç açmana gerek kalmayacak, senin kapını aşındırırlar.
Hiç mi bir yatırım yapıp, üretim yapıp; satan bir yerde bulunmadın?
Adam fabrika kurar belki 10 yıllık gelire karşılık sonra bunun zamanla kar a geçmesini sağlar.

Ben cevapları görmek istiyorum;
Screenshot_20230729_123020_edit_787602659259395.webp

CL ye gidip öncelikle sonrasında da avrupada başarı elde edip.
Sonra zaten sen futbolcu satmak için avuç açmana gerek kalmayacak, senin kapını aşındırırlar.
Hiç mi bir yatırım yapıp, üretim yapıp; satan bir yerde bulunmadın?
Adam fabrika kurar belki 10 yıllık gelire karşılık sonra bunun zamanla kar a geçmesini sağlar.
😀 spor kulüpleri fabrika gibi olsaydı 15 yıl önce kapatılmışlardı

ne kadar dogru bilinmez fred için yaklasık 15 milyon euro civarı para beklentisi varmıs unitedın,biz bunu 7ye baglarız.

lazio ve baska kulüpler teklif yapar mı diye bekliyolarmıs ama biz çok ısrarcıyız

😀 spor kulüpleri fabrika gibi olsaydı 15 yıl önce kapatılmışlardı
fabrikadan ziyade senin 10 yıl beklemen gerekmiyor futbolcu işinde.
Fb Kim'i aldı süsledi püsledi sonra gelip serbest kalma bedelini yatırıp aldılar.
Marcao 4m a aldın 12-13m a sattın.

Ya abi bu kadar net mi her şey yani o kadar adam körü körüne hiç bir plan dahilinde olmadan bu toplara giriyorlar sırf iki şak şak alabilmek için

UEFA iki sene sonra gelirinin en fazla 70% bonservis, komisyonlara ve maaslara harcayabilirsin kurali getirmeyecekmiydi?

twitter'da birkaç kişi yarın için bilet kalmadı falan diyor
gitmeyecek olanlar bile beleş diye almış öylesine fln diyorlar ama net bilgi degil

kesinlikle oyuncu satmamız gerekiyor, yoksa böyle bir kadro sürdürülemez

Bu adamı severdim ama tüm analizlerinde fener yanlılığı mevcut.

Geçen sene en az 500 milyon lira zarar edeceğimizi eylül başında yazmıştım, kurla daha da arttı, Avrupasız her sezon bunu yaşarsın.

erden timur ne söylerse dogrudur,gerisi faso fisodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt