Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ŞL olursa bu seneki gelir 4 milyar TL civarına yaklaşacak ama mevzu süreklilik, Avrupa olmadığı an eksi yazarsın.

Kurun 1 ayda %50 arttığı ortamda da kar etmek kolay değil.

Satış yapmamız lazım o net ama bu sene öyle bir ihtiyacımız olmayacak, sponsorlarlar üzerinden satış kadar para soktuk.
En kötü avrupa liginde ilerlemek lazım her sene. 15 milyon euro civarı gelir yaratıyor, o bile zarar etmemizi önler.Şampiyonlar ligi geliri zaten bambaşka bir olay.

Bu sene 2 milyar civarı gelir bekleniyor bütçede.Şampiyonlar ligi ile 3 milyar üzeri olur kesin hatta 4 olabilir kur artışı devam ederse ve avrupada iyi işler yaparsak.

Kaç para isterler şimdi bu leminaya? Yada satmaya yanaşır mı kulübü?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino

Batuhan
Dubois Kaan Emin Kazimcan

Günay ve yerli sag bek gelecek sanki.​

İmaj amaçlı ve nelssonun yedeği olmayı sorun etmeyecek abilik yapacak bir ramosa hayır demem winner karakter takım içi havayı boostlar en kritik maçta kornerden kafayla yazar

Hala neden Rashica'yı istiyorsunuz Zaha gelmişken? Ligde zaten kanatlarda Zaha-Rashica oynatamayız.

30m euro kombine'den gelir gelmesi imkansiz
ortalama 7-8m euro gelir galiba oradan
Localarla 1 milyar liraya yakın demişlerdi gelire

Mayısta topladık bir de o geliri

Doğru yani, 30 m euro güncel sponsor

Avrupa + store + ligden 5-10 m euro falan gelir

Tam bunu getiriyodum,romano zaten fredin lazio ve sarri tarafindan reddedildigini yazdi
Screenshot_20230729_125238_Twitter.webp

Seneye transfer yasağı gelince anlarlar
Gelmez bu giderlerin içinde Kemerburgaz, Florya'nın kredisi de var mesela. Yine Mecidiyeköy gelirleri yok sanırım. Kulüp sermaye artışı başlattı o tamamlanınca kısa vadeli olan Florya kredisi kapatılacak mesela yine tesis inşa giderlerinde olanları UEFA hesaplarken çıkarıyor diye biliyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maddi konularda Erden Timur'a güveniyorum. Her konuşmasında çok mantıklı gelir projeleri sundu. Burak Elmas bizi hep küçülmeyle bir şeylerin düzeleceğine inandırmıştı. Ancak Erden tam tersi daha da büyüyerek, her alanı daha cazibeli hale getirerek bu sorunu çözme yoluna gitti. İş insanı değilim ancak bana Erden'in yaptığı daha doğru gibi geliyor. Cazibe merkezi olmadan kimseye para harcatamazsınız.

takımda yerliler ile yabancılar arasındaki seviye farkı iyice arttı.. barış, yunus, berkan, kazımcan (diğer gençleri saymıyorum bile) bana göre gibi ciddi potansiyeli olan oyuncularımız sakatlık olmadığı sürece zor süre alır artık.. hatta aktürkoğlu bile nasıl kadroya monte edilecek soru işareti.. angelinho forma girerse o kanat zaten karışık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt