- 23 Temmuz 2011
- 75.688
- 51.178
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera yerine günay kaan yerine nelsson olsa ideal kadro bu sene için.Zaha-Icardi-Zaniolo
Demirbay-Fred
Torreira
Angel-apo-kaan-boey
Muslera
Zaha-Icardi-Zaniolo
Demirbay-Fred
Torreira
Angel-apo-kaan-boey
Muslera
Italyan Gedsonu o herif
Cok begeniyorum
20-25 altinda da birakmazlar
torreira fred demirbay orta sahasini lige yazanlar okan hocayi hic tanimiyor anlasilan.
torreira fred demirbay orta sahasini lige yazanlar okan hocayi hic tanimiyor anlasilan.
Zaniolo için Rovella + Kenan verseler okay olabilirim bu aradajuveden o da ne yazikki.şöyle leccede falan oynasaydı iyiydi
Ali nasıl okudun bilmiyorum ama salla konuyu, söylemedim sayBir sürü oyuncu var hatta genelde oyuncuyu bonservisi ile alıp hiçbir bonservis geliri olmadan gönderiyorsun. Hemen akla gelen Cicaldao Luyindama. Sattığımız 1~2 oyuncu ile bu devran dönmez. Çünkü çok ciddi zararlar açıklıyorsun 10 yıl falan bekleyemezsin. Zaten bankalar birliği ile anlaşma olmasaydı kulüpler hiçbiri maaş bile ödeyemezdi
Ali nasıl okudun bilmiyorum ama salla konuyu, söylemedim sayBir sürü oyuncu var hatta genelde oyuncuyu bonservisi ile alıp hiçbir bonservis geliri olmadan gönderiyorsun. Hemen akla gelen Cicaldao Luyindama. Sattığımız 1~2 oyuncu ile bu devran dönmez. Çünkü çok ciddi zararlar açıklıyorsun 10 yıl falan bekleyemezsin. Zaten bankalar birliği ile anlaşma olmasaydı kulüpler hiçbiri maaş bile ödeyemezdi
Anadolu takimlari gercekten cok zayifladi. Transfer yapamiyorlar desek yeridir.
Bizim fazlaliklari kiralayalim karsiliginda 3 pointlerimizi cebe indirelim.Anadolu takimlari gercekten cok zayifladi. Transfer yapamiyorlar desek yeridir.
Gendouozi ve gravenberch olabilir,fred olmazsaHissiyat; 8 için Granvenberch, Gendouzi, Zielinski'den biri olabilir