Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecenki maçta ders olmamis taraftara.29 yaşındaki hiç katkı vermeyen midsoyu beslemenin nesi kar anlamadık,basaksehire vereceğiz en kotu 2.5.milyonatorreira'nın olmadığı her maç acı çekeceğiz yav çözülür umarım bu durum yeni transferle
senin de baban'ın saniyede 1 dolar kazancı olsa, harward'ı üzerine yaparlar reyiz.Bunun Harvard mezunu olduğuna kim inanır yaw
Ali Koç: Geçtiğimiz sezon hayatında üçlü oynatmamış hocamız, Dünya Kupası’ndan sonra bu formasyona geçti. Hocayla mülakat yaparken üçlü oynatmam demişti. 'Neden böyle oynuyorsun?' diye sorduk. 'Siz anlamıyorsunuz, ben 3'lü oynamıyorum' dedi.
midtsjö gider, dubois'da ayrılmak istiyormuş herhalde, yerine müldür alınır diye tahmin ediyorumgecenin maçta ders olmamis taraftara.29 yaşındaki hiç katkı vermeyen midsoyu beslemenin nesi kar anlamadık,basaksehire vereceğiz en kotu 2.5.milyona
Aynen aynen bana ordan kent blue. Mallar ordusu yeminleBu fb taraftarı kadar gerizekalı bir topluluk görmedim ben hayatımda. Kendi kafalarından senaryo üretmişler yine ona inanıp mutlu oluyorlar Ekli dosyayı görüntüle 212692
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oliveira seneye ayrılır,netmidtsjö gider, dubois'da ayrılmak istiyormuş herhalde, yerine müldür alınır diye tahmin ediyorum
sürpriz ayrılıklarda yaşanabilir tabi, bir bakmışız oliveira araplara gidiyor falan ah keşke
Lemina’nın kronik sakatlığı kolpadan ibaretti, bizden sonra 3 senede sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı 10, bizde ise 15 maç kaçırmıştı.
Muhteşem 1 adamdı, taraftarla bütünleşse efsanemiz olabilecek bir yetenekti, içimde uktedir.
Yani o bu sakatlanırsa diye kadro dizemeyiz futbolda var bunlar yapacak bir şey yok. Van dijkın çapraz bağları koptu liverpool her kulvarda havlu attı aynı seviyede bir yedek nasıl olabilirHaland in alternatifi kim onu yazabilirse guzel olur
ben bu meseleyi saldım artık ya.zaniolo fb macında oldugu gibi cevapları verecektir.transfer dönemi bitince bu zaniolo gırgırı da biter.rashica da gelmeyecek gibi şu an ne kadar acıtsada birileriniZaniolo dan alınıp verilemedigi nedir anlamış değilim kadrodaki en değerli oyuncu en rahat transfer yapacak oyuncu adamin kötü oynamasini bekleyen taraftarlar var.Rashida yi begenebilirsiniz ama Zaniolo yu degersizlestirmenin anlamı yok.
Performansı kötü değil elbet ama cv'sinin, potansiyel piyasa değerinin ve hakkında anlatılanların altında eziliyor. İtalyanların altın çocuğu, 35mye gider bir sene sonra da 70-80mye transfer yapar denilen adam zalgris maçında bire birde bir kere bile adam geçemeyip sürekli top ezince büyük hayal kırıklığı oluyor en azından benim açımdan. Bu kadar yüksek seviyede olduğu düşünülen bir futbolcunun bu seviyeyi çok kolay göstermesi lazım aynı icardi gibi. Yoksa bu kadar kısıtlı sürede zaniolonun gösterdiği performansı daha bilinmeyen genç bir oyuncu gösterse hiçbir eleştiri olmazdı.Zaniolo dan alınıp verilemedigi nedir anlamış değilim kadrodaki en değerli oyuncu en rahat transfer yapacak oyuncu adamin kötü oynamasini bekleyen taraftarlar var.Rashida yi begenebilirsiniz ama Zaniolo yu degersizlestirmenin anlamı yok.