Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torreira'nın olmadığı her maç acı çekeceğiz yav çözülür umarım bu durum yeni transferle
gecenki maçta ders olmamis taraftara.29 yaşındaki hiç katkı vermeyen midsoyu beslemenin nesi kar anlamadık,basaksehire vereceğiz en kotu 2.5.milyona

Bunun Harvard mezunu olduğuna kim inanır yaw

Ali Koç: Geçtiğimiz sezon hayatında üçlü oynatmamış hocamız, Dünya Kupası’ndan sonra bu formasyona geçti. Hocayla mülakat yaparken üçlü oynatmam demişti. 'Neden böyle oynuyorsun?' diye sorduk. 'Siz anlamıyorsunuz, ben 3'lü oynamıyorum' dedi.
senin de baban'ın saniyede 1 dolar kazancı olsa, harward'ı üzerine yaparlar reyiz.

bu adama 1 milyon euro sermaye ile kadıköyün göbeğinde 30 yıllık garanti müşterisi olan kuruyemişçi versen 6 aya batırır.

gecenin maçta ders olmamis taraftara.29 yaşındaki hiç katkı vermeyen midsoyu beslemenin nesi kar anlamadık,basaksehire vereceğiz en kotu 2.5.milyona
midtsjö gider, dubois'da ayrılmak istiyormuş herhalde, yerine müldür alınır diye tahmin ediyorum
sürpriz ayrılıklarda yaşanabilir tabi, bir bakmışız oliveira araplara gidiyor falan ah keşke

Lemina’nın kronik sakatlığı kolpadan ibaretti, bizden sonra 3 senede sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı 10, bizde ise 15 maç kaçırmıştı.

Muhteşem 1 adamdı, taraftarla bütünleşse efsanemiz olabilecek bir yetenekti, içimde uktedir.

Bizde başına gelenlerle kronik algısı alışması normaldi ama ya. Birkaç hafta sakatlığını bekliyorduk. Dönüyordu ilk maç değilse ikinci maç adale tuta tuta kenardaydı hep. Linderoth anıları canlandı tabi herkesin :D

Zaniolo dan alınıp verilemedigi nedir anlamış değilim kadrodaki en değerli oyuncu en rahat transfer yapacak oyuncu adamin kötü oynamasini bekleyen taraftarlar var.Rashida yi begenebilirsiniz ama Zaniolo yu degersizlestirmenin anlamı yok.
ben bu meseleyi saldım artık ya.zaniolo fb macında oldugu gibi cevapları verecektir.transfer dönemi bitince bu zaniolo gırgırı da biter.rashica da gelmeyecek gibi şu an ne kadar acıtsada birilerini

Hem takımı hem Torreira'yı düşünüyorsak orta sahaya 1 tane sağlam adam olmazsa olmaz. 6-8 artık rakama takılmıyorum. Tor da insan sonuçta yazık adama ki zaten yerine koyabileceğin bir tane oyuncu yok. Oliveira-Kerem (geldiğini varsayarsak) zaten ağır adamlar, Berkan'la Midtsjö'yle bu işin olmayacağı belli (Midtsjö zaten muhtemelen gider). Takım bağırıyor resmen orta sahaya sertlik lazım, hareket lazım diye. Şu an görünen Fred bizim ilacımız. Hem defansta hem hücumda var. Yıllardır üst düzey ligde oynuyor. Rashica'yla beraber alıp konuyu kapatalım.

Transfer çılgınlığı konusunda haklı bir serzeniş var her pozisyonun alternatifi aynı seviye olmaz. Berkan-Midtsjö ve Oliveira'dan çıkıp 8-Kerem ve Torreira'yı da yedekleyecek düşük maliyetli 6-8 bulup transferi kapamak lazım.

Zaniolo dan alınıp verilemedigi nedir anlamış değilim kadrodaki en değerli oyuncu en rahat transfer yapacak oyuncu adamin kötü oynamasini bekleyen taraftarlar var.Rashida yi begenebilirsiniz ama Zaniolo yu degersizlestirmenin anlamı yok.
Performansı kötü değil elbet ama cv'sinin, potansiyel piyasa değerinin ve hakkında anlatılanların altında eziliyor. İtalyanların altın çocuğu, 35mye gider bir sene sonra da 70-80mye transfer yapar denilen adam zalgris maçında bire birde bir kere bile adam geçemeyip sürekli top ezince büyük hayal kırıklığı oluyor en azından benim açımdan. Bu kadar yüksek seviyede olduğu düşünülen bir futbolcunun bu seviyeyi çok kolay göstermesi lazım aynı icardi gibi. Yoksa bu kadar kısıtlı sürede zaniolonun gösterdiği performansı daha bilinmeyen genç bir oyuncu gösterse hiçbir eleştiri olmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt