Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.831
- 18.917
- 1.188
Kimsin olm sen, Icardinin billurlarını yersin ancak
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orul orul overrated bi adam maalesefHerkesi alıyoruz umarım sınırla ilgili plan vardır.Bu arada 2 gündür yazıyorum , Lokomotif'le oynadığımız zaman Beka Beka keşke bizim olsa diyordu herkes ve çok para isterler diye ulaşılamaz geliyordu.Hazır ulaşılabilir bir seviyedeyken ben uygun maliyete almamız gerektiğini düşünüyorum.
nevzat gecen yaz iyiydi bu yaz cok üfürdü.paredeste bitmişti ona göre
hiç değil.hiçbiri değil.rashicaya 10 kere bitti dediler,erden timur hala arada fark var,makas büyük dediHalen güvenilir bence
rashicaysa katılıyorum.orul orul overrated bi adam maalesef
İşine baksın başlarda istiyordum ama gönülsüz işi hiç sevmem gelmek istemeyenle hiç ugrasilmamali.Kimsin olm sen, Icardinin tassagini yersin ancak
Haluk ve gökhan harici kimseye inanmayın
hayır fransa ligi 9. sunun 500 dk süre alabilen balonundan bahsediyorumrashicaysa katılıyorum.
yani bazen fena degil onlar ama benim listemHaluk ve gökhan harici kimseye inanmayın
@Kağan Koç dun gece paredes mi fred mi diye sormustum ya .2 gun önce biri bişey demişti.bi duyum.ama fos cıkmasını bekliyodum,öyle oldu.vazgecmişiz paredesten bugun
cok korktum gelecek diye.fredden sonra isteyemedim paredesi bi dahabeter olsun
Zaten takımın çok fazla transfere ihtiyacı yok 2-3 adam lazım.Herkes 10 numara lazım dediğimizde nerde oynatacaksin kadro yap diyor ama sanıyorlar ki takım hep aynı kadroyla çıkacak sahaya.Fred ve Kamada alınmış olsa Avrupa da kim çıkarsa çıksın karşımıza cekincem olmaz.yarın şu töreni atlatalımda gece yarısı ile beraber mnchester tarafını ikna edecegimizi düşünyorum.pazar gecesi+pazartesi
erden timurda bence haftaya yurt dısına cıkacak