- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
İnşallah senelik 3 m açıklarız da kudururlar
Bunlar kudurdukca daha çok zevke geliyorum
Bunlar kudurdukca daha çok zevke geliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Citir citirfırında
EyvahICARDI Icin kendimi feda etmeye hazirim![]()
Eyvah
Güle güle Musp
Almanya'dan alınabilecek başka oyuncu var mıdır genç?Alabilmek için Dortmund'u tatmin edecek bir teklifte bulunmak lazım bence.
Geçen sene Emre Can genelde savunma önünde tek 6 ve önünde iki merkez orta saha ile oynadı. Emre tek 6'da oynamadığı maçlarda orta saha kurgusu değişti ve ikili orta saha ile oynadılar Bellingham + X olarak ya da Emre Can + X olarak.
Kadrolarında şu an tek başına 6 ve önünde iki merkez orta saha ile oynayabilecek bir tek Emre var, bir de işte çok zorda kalırsan Salih. Yoksa tek 6 oynayabilecek bir adam yok, zaten geçen sene de Salih'i hiç tek 6 olarak kullanmadılar, hep yanında biri oldu oynadığı müddet ya Emre ya da Bellingham ile partner oldu.
Bence kadroda tutmak isterler yüksek teklifler gelmediği müddet.
Yerli miAlmanya'dan alınabilecek başka oyuncu var mıdır genç?
EvetYerli mi
Öyle bir konu olduğunu bilmiyordumBizimkide iyi cimbomlu h sonu plan bile yapmaz maç varsa ( yani benim için) lakin bi gün güzel gacılar konusu açık kalmış bu ne lan dedi? Dedim onlar bayan futbol takımımız vs derken inanmamış tabi![]()
Vay bee çocukluğum canlandı gözümdeTadı damağımızda kalanlar:
Kaleci:
- Gintaras Stauce: Genelde iyi kaleci yakalayınca erken ayrılan olmadığı için zorlama bir isim oldu. Fena kaleci değildi ve Taffarel'e kadarki süreçte biraz aradık sanki. Bir de sempatik adamdı diye kalmış aklımda ama aşağıda sayacağım isimler kadar "tadı damağımda kaldı" kategorisine girmez aslında. Kaleci olsun maksat bir tane.
Stoper:
- Fernando Meira: Öyle çok süper bir adam değildi belki, yaptığı hatalara tepki de gösterdiğimiz olduğunu hatırlıyorum ama adapte oldukça düzelmiş gibiydi ve o sezon devre arasında gittiğinde çok ihtiyacımız vardı ve eksikliğini hissettik. Öyle oyun kuran stoper de Marcao'ya kadar gelmedi galiba.
- Thomas Ujfalusi: Kağıt üstünde daha uzun kalsa da sakatlığı yüzünden 1 sezon yararlanabildik ve yerini Dany many dolduracağız diye çok uğraştık. Yanında oynayanların bile performansı düştü onu oynatamaz olunca. Uzun süre aradık da kesinlikle.
Sağ bek:
- Ulrich Van Gobbel: Bu benim için biraz özel bir tercih. Çocukluğumda çok severdim nedense ve çok çabuk ayrılmıştı. Belki herkes iyi hatırlamaz ama ben iyi hatırlıyordum. Başka özelliklerini bilmem ama sert adamdı. O açıdan da ayrı güven verirdi bana.
- Sebastian Perez: O isimsiz olmasına rağmen Avrupa'da başarılı giden Lucescu kadrosundan en akılda kalan en faydalı isimlerindendi. Belki sonraki yıllarda da kalsa daha iyi hatırlanabilirdi.
Sol bek:
- Yuto Nagatomo: Bunun da ciğeri sönmesiydi baya verimli oynuyordu. Çalışkanlığını, hırsını da seviyorduk. Aynı zamanda sempatikti de. Ciğeri söndükten sonra toparlayamadı, sonra da gitti işte.
Merkez orta saha:
- Tobias Linderoth: Bize gelene kadar sakatlanmayan adam bizde tuhaf bir kronik sakatlık yüzünden oynayayamadı. Belki sakatlığı bilinerek bize çakmış olabilir menajerler orasını bilemem ama sezon başında oynadığı kısa sürede çok iyiydi. Sakatlıktan her döndüğünde çok umutlandık ama olmadı.
- Mario Lemina: Linderoth'la benzer bir durum oldu. Sakatlık mevzusu olmasa taraftarlar istisnasız mutlaka alınsın derdi herhalde.
Ofansif orta saha/10 numara:
- Felipe: Bu herhalde o jenerasyonun içinde en çok kalan adamlardan biridir. Mental problemleri olduğu için oynamadı, gitti falan deniyordu doğrudur ama oynadığında gösterdiği ince pasları ağızda müthiş bir tat bıraktı.
Sağ kanat:
- Abdel-Kader Keita: Takımdan ayrılması için sebepler vardı. Disiplinsizlik vs. Bunlar kabul ama onun kadar rahat adam geçen kanat oyuncusu hala izleyebildik mi emin değilim. Zaha aday bakalım şimdi. A.Madrid'e karşı tur atlatmıştı aslında hakemler o penaltıyı verse.
Sol kanat:
- Franck Ribery: Bunu yazmaya gerek yok herhalde. Müthiş bir yarım sezondan sonra kaptırdık dünya starını
Forvet/Santrafor:
- Adrian Ilie: Biraz soğuk nevale olmasına rağmen oyunuyla taraftarın sevgisini kazanmıştı. Kısa zamanda adapte olup attığı güzel goller gerçekten damakta güzel tat bırakmıştı. Para da kazandırıp gitti ama öyle ya da böyle kısa süre izleyebildik diyebiliriz.
- Jardel: Şimdi Jardel'e doyduk mu doymadık mı tartışılır. Belki bazıları doymuş hissediyordur çünkü 1 sezonda ne yaşanabilecekse yaşadı ve yaşattı sanki. CL'de çeyrek final, Real'e karşı 1 kupa alıp, bir de 2-0'dan maç döndürmenin başrollerinden oldu. Üstüne gol krallığı, üstüne tek maçta 5 gol falan gibi fantastik işler yaptı. Güzel goller attı. Elbet çok iyi santraforlar geldi geçti ama Icardi'ye kadar bitiricilik yüzdesi ile bu kadar etkileyen oyuncu çıkmamıştı herhalde. Bu kadar doyurmasına rağmen sadece 1 sezon olduğu için yazdım yine de.
Not: Elbette bazı efsane oyuncuları daha fazla izlemek isterdik. Hagi de 40 yaşına kadar oynasın isterdik. Sneijder 1-2 sene daha kalsın çoğu kişi isterdi falan ama artık uzunca süre belli oranda doya doya izleyebildiğimiz adamları yazmadım ki listenin bir anlamı olsun. Yoksa gelmiş geçmiş en iyi 11'den bir farkı olmayacaktı.
Not2: Atladığım daha cuk oturan isimler olabilir. Çok detaylı inceleme yapmadım. Şöyle bir göz gezdirdim eski oyunculara o kadar.
11 olarak da dizelim:
----------------------Jardel/Ilie-----------------------
Ribery-------------------------------------------Keita
-----------------------Felipe-------------------------
--------------Linderoth-----Lemina------------------
Nagatomo-----Meira----Ujfalusi---V.Gobbel/Perez
----------------------Stauce--------------------------
Fena 11 olmadı sanki be![]()
ben girdim yanlışlıkla bı kere,Öyle bir konu olduğunu bilmiyordum![]()

ben girdim yanlışlıkla bı kere,
@Serhat G.veren diye bi adam var , herkese yürüyor, ara ara bakıyorum hep orda , oranın sorumlusu galiba![]()
Öyle bir konu olduğunu bilmiyordum![]()
İsmini değiştirdik hala G. Veren diyorlar öyle bakarsan@Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ siz bana o konuya özel modluk vermeseniz bile gönüllerde öyleyim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi