Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.291
- 7.259
- 913
Bence raşit gelsede gelmesede biz bu orta saha işini çozmedikçe ve takım savunmasını daha iyi yapmadıkça riskli GS olmaya devam ederraşit abisiz gs = riskli gs.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence raşit gelsede gelmesede biz bu orta saha işini çozmedikçe ve takım savunmasını daha iyi yapmadıkça riskli GS olmaya devam ederraşit abisiz gs = riskli gs.
Kiralık alınabilirdi bence o dönem.7.5 m euro istiyorlardı Okay’a, tarihin kazığını yiyecektik iyiki almamışız.
Zaten ffp vardı.
Vay be biz kendisini baba'dan tümosan Konyasporlu biliyorduk. Hatta tümosan Konyaspor'u dedesi kurmuş.Kendisinin fenerli olduğu ortaya çıktı forumda ifşa oldu sessiz sakin uzaklaştırıldı forumdan
@Alper Altun Doğru mu bu? Pek ihtimal vermiyorum; bir insan foruma girip de yıllarca kripto takılır mı yav? Ruh sağlığının bozuk olması lazım ki o durumda kızmak yahut kınamak da olmaz...Kendisinin fenerli olduğu ortaya çıktı forumda ifşa oldu sessiz sakin uzaklaştırıldı forumdan
ya o feramuz daha önceki hesabında azer bülbül fotosu vardı hatta burda modaratörlük yapmıştı o mu febeliymiş@Alper Altun Doğru mu bu? Pek ihtimal vermiyorum; bir insan foruma girip de yıllarca kripto takılır mı yav? Ruh sağlığının bozuk olması lazım ki o durumda kızmak yahut kınamak da olmaz...
Erden Timur transfer yapamıyor arapları bahane ediyor diyenlerin bir özür borcu var şu haberden sonra. Naçizane.Ölürüm yar Mert Müldür
Gel de kel beni güldür
![]()
Pep: Saudi money has changed transfer market
Manchester City manager Pep Guardiola said on Saturday that Saudi Arabia has changed football's transfer market after the departure of Riyad Mahrez to Al Ahli.www.espn.com
maalesef....ya o feramuz daha önceki hesabında azer bülbül fotosu vardı hatta burda modaratörlük yapmıştı o mu febeliymiş
reyiz engellemiş içeriği +18 mi attın abi
@Ünsal Vardar ı biliyorum da o yüzden sordum...ya o feramuz daha önceki hesabında azer bülbül fotosu vardı hatta burda modaratörlük yapmıştı o mu febeliymiş
adam ezan okuyor istanbula
yüzde 99 bu kadoyla çıkarsak lazyoya yüzde yüz en az 5 atarızmusleraicerdeki ts macina yüzde 99 bu 11le cikariz
boey - nelson - bardak - anjelinyo
toreyra - kerem
zaniyola - zaha - kerem
icardi