Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne diyorsun iş yapar mı bizde? Ben soğuk bakıyorum. Adam 2 antrenman yaptı yine sakatlandı.
PL'nin antreman yükü ile bizimki arasında dağlar kadar fark var biliyosun kondisyonlar kıyaslanamayacak seviyede.
Olur da bize gelirse Lyondaki performansından esintiler sunar.

Karkas etin güncel fiyatı neyse onun üzerinden teklif verirdim çünkü o sıfırdan başka bir bok olmaz zamanında da besilik Angus olarak alınmıştı zaten manuya
adamlardaki parasal güce bak ya west ham mesala buranın maksimum sivası falan şak diye 35 i basıyor rezil bir stopere

Tam zıplama yapacağı zaman yaşadığı sakatlığa bak, ne olursa olsun üzülüyorum şöyle genç çocukların kırılma noktalarına.
ama çok genç illaki toparlar.Arsenaldeki martinellide çok ağır sakatlık geçirdi 1 seneden fazla oynamadı şuan arsenalin en büyük silahı .Gerçi şuda var martinelli için eğer o büyük sakatlığı yaşamasaydı şuan mhampe le kıyaslanırdı diyenlerde var

adamlardaki parasal güce bak ya west ham mesala buranın maksimum sivası falan şak diye 35 i basıyor rezil bir stopere
Pr böyle yapılır en mal oyuncuya bile 35 basıp marka değerini şişiriyor herifler.
Futbolu yönetenler bakıp utanır umarım, 2023 yılında ligin en yüksek satışı hala cenkte.

F2N1XzTXQAEkRcI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt