Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Seneye kiralarsak ülkede iç karışıklık çikar, koç yurt dışına falan kaçarbu arda net bize gelecek ilerde çok belli
emre b nin
bi karması olması lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye kiralarsak ülkede iç karışıklık çikar, koç yurt dışına falan kaçarbu arda net bize gelecek ilerde çok belli
emre b nin
bi karması olması lazım
Adam iliklerine kadar hayalet, bir lakap bir adama bukadar mı yakışırCicaldau gidecek deniyordu ne oldu o iş? Muspet bir haber yok heralde
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Gravenberch ile şöyle bir şey yapsak
Yalnız izaha muhtaç bir nokta kaldı; erkekten kadına mı dönüyor, yoksa tersi mi?! @Keramettin TANRIVERDİBen neler kaçırmışım yav?
Feramuz hem fb’li çıkmış hemde cinsiyet mi değiştirmiş?
Felix fazlasıyla lüks artık bize. son kurşun 8 numaraya atılmalıGravenberch degil de Felix'i anca boyle alabiliriz bence.
Ne oldu? Sakatligi ciddi miymis?Arda gg olmuş tonla beddua ettiler çocuğa kına yaksınlar mutlu olsunlar şeref haysiyet yoksunları
Katiliyorum ancak Zaniolo tarzi transfer donemi sonu bonus seklinde olur olursa. Cok cok zor.Felix fazlasıyla lüks artık bize. son kurşun 8 numaraya atılmalı
Çok samimi söylüyorum şahsi fikrim, Emin Bayram biraz üst üste maç ritmini ve uyumu yakalasın Merihin esamesi okunmaz yanında.Nelson gidip Merih kiralanacak diye hissiyat oluştu içimde neden bilmiyorum.
Bu adami izleyen scout'lar takimdan kovulmali. Eminim Romanya'da da boyle oynuyordu. Hic kimse beni orada sorumluluk alarak oynadigina inandiramaz.Adam iliklerine kadar hayalet, bir lakap bir adama bukadar mı yakışır
Bu anca yarın felan paylaşılır.
Merihi ben de çok istiyorum, 3 yerli olayını direkt çözüyorNelson gidip Merih kiralanacak diye hissiyat oluştu içimde neden bilmiyorum.
İşte koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi derlermişBu adami izleyen scout'lar takimdan kovulmali. Eminim Romanya'da da boyle oynuyordu. Hic kimse beni orada sorumluluk alarak oynadigina inandiramaz.