Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.433
- 18.056
- 2.228
9 numara yakışmış aslan parçasına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merih 2-3 seneki merih değil aynen öyle.Araya atılan paslarda mala bağlıyor.Çok samimi söylüyorum şahsi fikrim, Emin Bayram biraz üst üste maç ritmini ve uyumu yakalasın Merihin esamesi okunmaz yanında.
acil fıskıye lazım bu şeref yoksununa adam yarınlar yokmuşcasına yerleştirmişNe güzel geçirmişler sabunaEkli dosyayı görüntüle 212741
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bilezik gibi çıkaramazNe güzel geçirmişler sabunaEkli dosyayı görüntüle 212741
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok samimi söylüyorum şahsi fikrim, Emin Bayram biraz üst üste maç ritmini ve uyumu yakalasın Merihin esamesi okunmaz yanında.
bence demirbay ile günay banko rashica yerinede fred gözüküyor ağustosta büyük bir yıldız öyleHaftaya rachica, demirbay ve Günay açıklanır.
Bence uzaylıları devreye sokarsak Dünya çapında ses getiririz. Hem de Pentagon'un düzenli olarak pompaladigi UFO haberlerine de ince bir dokundurma olur.Icardi çekimlerde yaf. KAP sonrası video yayımlanır muhtemelen Simge falan da olur. Ben şu İngiliz spiker vs de bekliyorum bakalım sürpriz olabilir![]()