Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki Tadic övdü diye adamı gömdünüz ama Karakullukçu’nun söylediklerini Nevzat, Serhan felan söylese onda biri kitleye ulaşmaz, etkisi olmaz. Böyle adamları çok kolay harcıyoruz fanatiklik uğruna.
karakullucukluyu ultraslan sitesinden bilirim yazılar falan cidden futbolu bilen biridir ve tam bir rahmetli Özhan Canaydın düşmanıdır

Geçmiş olsun.

Arda Güler'e önce PRP tedavisi uygulanacak, düzelmezse dizinden ameliyat olacak. (The Athletic)

Geçen sezonun şampiyon kadrosundan ana rotasyon parçası olarak Rashica ve Gomis (henüz) takımla değil. Onların yerine Zaha ve Bakambu geldi. Biz hâlâ transfer kovalıyoruz buna rağmen. Vites yükseltmenin karşılığı bu.

Geçmiş olsun.

Arda Güler'e önce PRP tedavisi uygulanacak, düzelmezse dizinden ameliyat olacak. (The Athletic)
amannn yedi saturnu tabi.dedim ben gecen yaz,ardaya dikkat etsinler dedim.ciddi mi sakatlıgı?öyle gozukuyor.keske sezon içinde sakatlansaydı.pis bişey bu saturn,ya vezir yapar feghoulinin 2019de yaptıgı gibi,ya da falcao gibi sakatlar.

Angelino geldikten sonra ki hazırlık karşılaşmasında süre bulmuş idi. Bakambu niye oynamasın hazır ise? Bir haberde gördüm yedek olacağı ile ilgili, daha dün takımla ilk kez antrenmana çıktı nasıl karar verilmiş?

Geçmiş olsun.

Bu şerefsizler marcao sakatlıktan oynayamadığı için neler dediler marcaoya. Şimdi arda sakatlıktan dolayı oynayamaz ise ardanın yeteneği yokmuş gibi mi davranacağız? Bir an önce sağlığına kavuşur, gururumuz olur inşallah

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İki Tadic övdü diye adamı gömdünüz ama Karakullukçu’nun söylediklerini Nevzat, Serhan felan söylese onda biri kitleye ulaşmaz, etkisi olmaz. Böyle adamları çok kolay harcıyoruz fanatiklik uğruna.
O da tarafsız olacam uğruna çok şeyleri kaçırıyor, 28 şampiyonluk meselesinde şikecileri haklı bulan bir zattır kendisi. Tarafsız olma aga tarafsın tarafında dur, korkma koçtan moçtan

1690655265742.webp

gidip film açalım bari.fabrizio ve skysportu takip etmekten yoruldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt