Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.572
- 5.710
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nazar değdi çocuğa. Şeref yoksunları bi dünya bela okumuştu.Geçmiş olsun.
Arda Güler'e önce PRP tedavisi uygulanacak, düzelmezse dizinden ameliyat olacak. (The Athletic)
Menüsküs ameliyatı olucakmışNe oldu? Sakatligi ciddi miymis?
en az 1 sene diyorlar renktaş ansu fati 1 senede dönmüş Allah şifa versin üzüldüm vallaMenüsküs ameliyatı olucakmış
Logo da iki yıldız var zatennBu koç geldiğinde 3 yıldızları vardı, şimdi onlarıda mı kaybetmiş![]()
Yapma yav tühhhen az 1 sene diyorlar renktaş ansu fati 1 senede dönmüş Allah şifa versin üzüldüm valla
Bende üzüldüm ama ardanın futbol hayatı biter o seviyede dikiş tutamaz bidaha fizik kapasitesi yetersiz çünkü toplaması zor olur baya umarım üstesinden gelir çocuk yaşı genç dahaen az 1 sene diyorlar renktaş ansu fati 1 senede dönmüş Allah şifa versin üzüldüm valla
adam geçen sene juvede forma giymiş milli takımı dünya kupasını almış orda forma giymiş belliki bir şekilde italyada 6 kız kardeşten biri alır diye düşündü ondan naz yaptı şimdide böyle ortada kaldıYav bu icardi bize parades çözecekti, parades neyin kafasinda acaba
valla renktaş aynı olay ansu fatide olmuş adam kasımda 2020 de sakatlanmış eylül 21 de dönmüş birde bunun fiziği zaten zayıfYapma yav tühhh
İşte duyumyeni nöbet saat 00:00'da sürpriz bir isim tarafınca açılacaktır