Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oglen kiymali pide yedim
Pide dedin de gecen Ocak'ta geldigimizde hanimla cocuklar Pidem'e bayilmislardi. Havaalaninda gorduklerinde cok sevinmislerdi. Aliyim geliyim dedim. Bi baktim dukkanda 40 liralik pideyi ipneler terminalde 300 liraya satiyolar. Kufrede kufrede yemistim.

Sabitzer’e ısrarla 19 isteyen kulüp

Gravenberch’i niye kaça verecek

Bayern’den topçu alınmaz
Burda 12 milyona aliriz falan yaziliyor. Babayi aliriz o parayla afedersin.

En iyi ihtimalle süre bulamaz, 1 sene oynayip gelsin diye kiralarlar bize. Kiralasalar bile bizi tercih etmezler, oyuncunun gelisimi icin daha iyi bir lige verirler.

Pide dedin de gecen Ocak'ta geldigimizde hanimla cocuklar Pidem'e bayilmislardi. Havaalaninda gorduklerinde cok sevinmislerdi. Aliyim geliyim dedim. Bi baktim dukkanda 40 liralik pideyi ipneler terminalde 300 liraya satiyolar. Kufrede kufrede yemistim.

rtaşımız az evvel 300 bayıldı ahbert

Burda 12 milyona aliriz falan yaziliyor. Babayi aliriz o parayla afedersin.

En iyi ihtimalle süre bulamaz, 1 sene oynayip gelsin diye kiralarlar bize. Kiralasalar bile bizi tercih etmezler, oyuncunun gelisimi icin daha iyi bir lige verirler.
Bi de Bayern gibi kulüp bizi asagi görüyordur. Buraya ancak kurtulmak istedikleri çöpleri gonderirler

Ryan Gravenberch için bir mesaj yazmıştım, o noktada olmadığı ortaya çıktı ancak bir kanattan iddiaydı, belirtmiştim.
Şimdi iyiden iyiye düşmeye başlıyor.
8 numara ile ilgili müspet noktaya gelince affınıza sığınarak paylaşım yapacağım, inanıp inanmamak sizlere kalmış değerli arkadaşlar, iyi akşamlar.
Resmi imza olmadan bütün haberler zaten iddiadir hocam saygılar. Fazla yordun formu tatilini yapmani dilerim. Gez toz yüz ama bu işlere bulaşma en çok sana zararı dokunuyordur.

Yakub Çınara göre Kerem Demirbay bize gelmek için
Leverkusen üzerinde edepsiz bi baskı kurmuş

Özdilek avm de 100 lira kola ile beraber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt