Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer ilk 11 oynatabileceklerini düşünmüyorlar ve oyuncu bundan mutsuzsa; oyuncunun değeri düşmeden, az önce yazdığım gibi 12m + bonuslar + buy-back + sonraki satıştan pay gibi bir paraya Avrupa'da boy gösterebilecek bir takıma satarak zararsız sayılabilecek şekilde kontratından çıkıp, sonra belki kara geçme ve ola ki yeniden parlarsa uygun fiyata geri alabilme ihtimalini cebe koyup satabilirler. Ancak oyuncuyu kendileri oynatabileceklerini ve kendilerinde parlayabileceğini düşünüyorlarsa satmazlar tabi.
Bayern Türklere asla topçu vermez. Ellerindeki topçuyu da zararla kolay kolay yollamaz.

Ryan’ı buy backle verecek olsalar Hollanda’ya geri verirler.

Çok zor bir kulüp, o yüzden ihtimal dahi vermiyorum. Onu geçtim 12 m euro falan bizim için fazla rakamlar, adamın maaşı da yüksek.

İcardi kap ve video niye yarına bırakıldı. Tam cumartesi akşamı yarın pazar şöyle salın gelsin videoyu.

Porto bu sezon Danny Namaso'yu daha çok kullanacak gibi.Bizim de böyle transferler yapmamız gerekiyo.İngiltere Ligi'nde her sezon bonservissiz genç oyuncu alıyolar Portekiz Ligi ve Fransa takımları..

Ahaha zaha nın ayağına top vermişiz resim de servis edilmiş. İşte böyle algılara karşı akıllı hamleler. Sanki kendileri 2 ay zahanın peşinde koşarken bir kaç haftalık sakatlığı olduğunu bilmiyorlardı?

Geleni aynen geçiyorum, duyum olunca net konuşunca ortalık karışıyor, kaynağım iki ayrı yerden bilgi alıyor, ss atabilirim özelden dilersen :)

Zahanın Z'sini söylemedin adamın Kap'i geldi ayni gün hem gravenberch hem bayernle anlaşma oldu dedin sonra aslı astarı da çıkmadi kolpaci değilim diyorsun canı gönülden inanıyorum bu yüzden her kimden haber alıyorsan kardeşim bence maytap geçiyor senle.. Sağa sola asparagas haber ucurun diyor belli ki erden başkan..
Karar senin elbet ister devam edersin ister etmezsin neticede beni rahatsız eden bir durum yok ama foruma çok malzeme veriyorsun bu sorun olmuyorsa senin icin zaten problem yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt