Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyla alakasız bir şey soracağım. Benim Samsung s22 cihazım ile Google play store girdiğimde gscimbom forum uygulamasını bulamıyorum. Eski redmi cihazımda var. Aynı sorunu yaşayan var mı? Tapatalk kullanıyorum mecbur

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayern Türklere asla topçu vermez. Ellerindeki topçuyu da zararla kolay kolay yollamaz.

Ryan’ı buy backle verecek olsalar Hollanda’ya geri verirler.

Çok zor bir kulüp, o yüzden ihtimal dahi vermiyorum. Onu geçtim 12 m euro falan bizim için fazla rakamlar, adamın maaşı da yüksek.

Fred'e 10 vereceğimizden falan bahsediliyor diye o paralara çıkabileceğimizi umarak yazdım. Ben de kolay kolay alabileceğimizi zaten düşünmüyorum oyuncuyu da işte hayal kurmak bedava...

Yiğit online olmuş dikkatli olmakta fayda var.

Herkes hazir oldugunda Kerem bile kulubeye gitmek zorunda kalacak. Zani-Icardi-Zaha yerel maclar dahil ayni anda oynamali bazen. Bu kadar yatirim yapip biri disarda biri sahada olamaz.

Ramosu net isterim bu arada gelsin 1+1 yapalım taş gibi adam sırf Avrupa’da ve derbilerde kullanmak için bile isterim

Konuyla alakasız bir şey soracağım. Benim Samsung s22 cihazım ile Google play store girdiğimde gscimbom forum uygulamasını bulamıyorum. Eski redmi cihazımda var. Aynı sorunu yaşayan var mı? Tapatalk kullanıyorum mecbur

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış hatırlıyorsun.Tabatalks forum uygulamasıdır o. Google playden indir

Fred'e 10 vereceğimizden falan bahsediliyor diye o paralara çıkabileceğimizi umarak yazdım. Ben de kolay kolay alabileceğimizi zaten düşünmüyorum oyuncuyu da işte hayal kurmak bedava...
utd taraftarı fredin satışı hakkında konuşup duruyor günlerdir, sanıyorum 10m vermeyi kabul edersek alabiliriz rahat şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt