Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.229
- 39.985
- 3.013
Sonunda 3u disinda cuesta gibi bir supriz yapar hatipsonSingo 1
Akanji 2
Lucumi 3
Himm![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonunda 3u disinda cuesta gibi bir supriz yapar hatipsonSingo 1
Akanji 2
Lucumi 3
Himm![]()
Olabilir bu bence de. Zorunlu daha işimize gelir bizim. Sağ bek oynayabiliyormuş, sağ beke atarız bazen CL'de vs.Monaco Jakobs konusunda zorunlu satın alma şeklinde bize vermişti, Singo konusunda da maliyetten bağımsız aynı şekilde alınır diye düşünüyorum, Singo baya iyi oyuncu bu arada sağ bek oynar bizde
Çok kötü anlaşma o zaman 6 ya mı be almışlardı 36 ya bölüp demek bu yüzdenmiş%50sini almıo hepsini alıo ama kaça satarsa satsın yarısını benfikaya veriyor
ŞL?Ligde 2 mac kaçırıyorlar sadece ama süper kupada eksi yazar.
Çok kötü anlaşma o zaman 6 ya mı be almışlardı 36 ya bölüp demek bu yüzdenmiş
Satamıyorlar da develer şimdi
Hakanda maasina birazcik zam almistir, oh ne güzel is.İnter üzülmüş topçularnı bize çakamadığı için
Hani kaynak yaratmak için falan dedim. Elde bi rafa var bi de gedson topçu diyebileceğin gerisi çöpben olsam satmam yaw zaten topçuya benzeyen başka adamları yok gibi bişi
Lan transfer paylasimi sandim
Abi ata musapin kayıp ikizi olabilir miÇok motive edici olurdu ya şu tarz idmanlar, istasyonlar falan
Doğru hareket. Olacak iş olmayacak iş var pazarlık yapsan 20-25e indirirsin 32 yaşındaki adama o para verilmez.