- 3 Temmuz 2012
- 138.490
- 87.217
- 5.338
zayıf noktası yokelbet bir zatif noktasi vardir. onu tespit ettin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zayıf noktası yokelbet bir zatif noktasi vardir. onu tespit ettin mi?
Erkek erkege DC de bunları mı konusuyorsunuz görüntülü@Savaş Barış Onur'umla Discord'tan görüntülü 1 şekilde konuşurken transfer duyumlarımızı konuştuk.Kaleci olarak Onana önerilmiş ve bizim kulüp teklif yapacakmış.Ben de Günay'ı isteyen Alanyaspor ve Antalyaspor kulüpleri varken giderse diye Altayla kulübün görüştüğünü öğrendim yav
![]()
![]()
YokDavinsonu 50ye satip akanji+ederson+singo almak mi
keske böyle bisi yapabilsek derimDavinsonu 50ye satip akanji+ederson+singo almak mi
Alışkınız Monaco'dan almaya.Zorunlu işine sıcak bakabilir harbi monaco ama
Belgeler gitti de bu adamın keyfini mi bekledik acaba? Çünkü burada sadece imza kaldı deniyordu orada belgeler bekleniyor vb.
Finale kadar gitmezlerse 1 maç.
Satışına sıcak diye haberler vardı. 20-25 milyon civarı bonservis konuşuluyordu.He o zaman ismini niye yazdı bizim basın yawAlem herifler
söför gardi yanlızacaba bu da mustafa sarıgül gibi şöfürünü... ?
Herif 76 olmuş.ön dişi kalmamıştır abi. Prostatin en beterine yakalanır ayrıca onca bedduadan sonraacaba bu da mustafa sarıgül gibi şöfürünü... ?
Zaten zor transferya ne singosu ne dingosu yine çakacaklar illa kulube bir tane kazma
al akanjiyi tut davinsonu
okadar iyi olsa psg premier kulupleri yar edermi o ligde ?
dingo mingo işler
söför gardi yanlız
discorda gel@Savaş Barış Onur'umla Discord'tan görüntülü 1 şekilde konuşurken transfer duyumlarımızı konuştuk.Kaleci olarak Onana önerilmiş ve bizim kulüp teklif yapacakmış.Ben de Günay'ı isteyen Alanyaspor ve Antalyaspor kulüpleri varken giderse diye Altayla kulübün görüştüğünü öğrendim yav
![]()
![]()
Zaten zor transfer
Onana ve Altay mı?@Savaş Barış Onur'umla Discord'tan görüntülü 1 şekilde konuşurken transfer duyumlarımızı konuştuk.Kaleci olarak Onana önerilmiş ve bizim kulüp teklif yapacakmış.Ben de Günay'ı isteyen Alanyaspor ve Antalyaspor kulüpleri varken giderse diye Altayla kulübün görüştüğünü öğrendim yav
![]()
![]()
discorda gel
Belgeler gitti de bu adamın keyfini mi bekledik acaba? Çünkü burada sadece imza kaldı deniyordu orada belgeler bekleniyor vb.