Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli satışın tamamının %10’unu istiyormuş, biz karın teklif etmişiz. Kaynak Matteo

Allahın belası herif. Satıştan pay koyan mı kaldı adi herif
Demek ki gerekli belgeler gitti ve bu maddede anlaşıldığı zaman imza gelebilir yani hafta sonu da iş bitebilir diyebilir miyiz? Çünkü teminat yada garanti falan da bahsetmiyorlar artık.

75 alıp bir de satıştan pay istemek ne seviye yüzsüzlük yav? Osimhen'i satmamak için güzel bahane olabilir ama niye elimizi bağlayalım. :D

Zaten satışları ile ünlü bir kulüp olduğumuz için gıdım gıdım pazarlık yapıyoruz. :) Bana göre en gereksiz madde zira bu ligden çıkacak oyuncu kim olursa olsun tavanı bellidir. 40-50'yi geçmez.
50'ye satsan bile 5 milyonun bunlara gidiyor %10'da. Kârdan pay verilmeli sadece

Lanet gelsin yeter be veriyorum diyerek almak lazım zaten satmayacaz

Teminattan falan bahsedilmiyor demek ki orada sorun yok. Napoli satıştan %10 biz kardan %10 diyormuş tek sorun bu kalmış. Bence kardan payı %15-20 yapıp ortak noktada buluşulabilir. Hayırlısı bekleyeceğiz artık.

Kardan payı kabul etmez o hırbo bunu istediğine göre.

davinson değilde karısı como dşye ölüp bitebilir

hollywood yıldızları orada yaşıyır diye hepsi seviyor orayı

geçen yazdım küçümsedinizde gerçekler bunlar

sonradan görme tüm kadınlar como aşığı
sen dedikten sonra videosunu izledim Como nun. kafa dinlemelik yer gibi geldi. pek bir alameti farikası yok sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt