- 22 Kasım 2008
- 11.471
- 7.071
- 2.493
bari 75 üstü satılırsa %10 olsun
83,5m ve üstü satılırsa %10 dersen payı ödediğinde 75m altına düşmemiş olunuyor. Öyle yazalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bari 75 üstü satılırsa %10 olsun
Demek ki gerekli belgeler gitti ve bu maddede anlaşıldığı zaman imza gelebilir yani hafta sonu da iş bitebilir diyebilir miyiz? Çünkü teminat yada garanti falan da bahsetmiyorlar artık.Napoli satışın tamamının %10’unu istiyormuş, biz karın teklif etmişiz. Kaynak Matteo
Allahın belası herif. Satıştan pay koyan mı kaldı adi herif
nijeryada mi hala o
50'ye satsan bile 5 milyonun bunlara gidiyor %10'da. Kârdan pay verilmeli sadeceZaten satışları ile ünlü bir kulüp olduğumuz için gıdım gıdım pazarlık yapıyoruz.Bana göre en gereksiz madde zira bu ligden çıkacak oyuncu kim olursa olsun tavanı bellidir. 40-50'yi geçmez.
Bizi ilgilendiren nedir? Dopingci miyiz ki!?Dünya dopingciler günü
onlara bu sezon bolca gress yağı lazım olacakfenerlilerin göt yanmaya başlamış
Osi için az olabilir ama neden avrupanin büyükleri teklif götürmedi acaba?Gerçekçi olalım biraz lütfen. Osi için 75 az. Kendimizi onların yerine koyalım, ne düşünürdük?
garanti bu maddeyi cover etmiyorsa mektupta revize gerekebilir.Demek ki gerekli belgeler gitti ve bu maddede anlaşıldığı zaman imza gelebilir yani hafta sonu da iş bitebilir diyebilir miyiz? Çünkü teminat yada garanti falan da bahsetmiyorlar artık.
Teminattan falan bahsedilmiyor demek ki orada sorun yok. Napoli satıştan %10 biz kardan %10 diyormuş tek sorun bu kalmış. Bence kardan payı %15-20 yapıp ortak noktada buluşulabilir. Hayırlısı bekleyeceğiz artık.
sen dedikten sonra videosunu izledim Como nun. kafa dinlemelik yer gibi geldi. pek bir alameti farikası yok sankidavinson değilde karısı como dşye ölüp bitebilir
hollywood yıldızları orada yaşıyır diye hepsi seviyor orayı
geçen yazdım küçümsedinizde gerçekler bunlar
sonradan görme tüm kadınlar como aşığı