- 26 Ocak 2021
- 40.018
- 39.179
- 2.678
Sen niye uyumuyorsun bu saattegit uyu naci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen niye uyumuyorsun bu saattegit uyu naci
Çok mantıklı bir sebep değil yav herifin Türkiyede geçirdi süre tatil dahil 31 senede max 5 ay falandır nereden esiyor bir anda türkiyede olmalıyım hissiyatı.Çocuğu olacakmış sanırım o yüzden Türkiye’ye gelmek istiyor.
Komplo teorisidir ama bunların bu bir anda canım türkiyem ayaklarının siyasi rejimle bir alakası da olabilir. Ülkede milleti gündemde en çok uyutan ve birbirini kutuplaştıran şey futbol neticede.Çok mantıklı bir sebep değil yav herifin Türkiyede geçirdi süre tatil dahil 31 senede max 5 ay falandır nereden esiyor bir anda türkiyede olmalıyım hissiyatı.
Biz para veremeyeceğimizi ilettik muhtemelen. Kiralık yada makul miktara çektirmek kendisinin işi.
Bugün seni alabilecek ekonomimiz yok diye gidip fenere falan kim olursa olsun yapışırım demek akıllıca hamle değil ya.
Var böyle 1 şey harbiden.Komplo teorisidir ama bunların bu bir anda canım türkiyem ayaklarının siyasi rejimle bir alakası da olabilir. Ülkede milleti gündemde en çok uyutan ve birbirini kutuplaştıran şey futbol neticede.
Sallamış gibi durmaktasın. Hatta sallamış ve onun üzerine de kurgulamışsın kusura bakma.Kendinizi Hakan yerine koyun. Bir şekilde Türkiye'de yaşamaya karar veriyorsunuz. Galatasaray'a gelmek istiyorsunuz ve açık bir şekilde dile getiriyorsunuz. Sonra seni kimse sallamıyor, fiyatını bile sormuyor, aramıyor. Belli bir noktadan sonra diğer tekliflere bir şekilde açık olursunuz. Zaten Türkiye'de Hakan'ı alabilecek kaç kulüp var ki. Ayrıca bir arkadaşın yazdığı gibi Hakan bir GS efsanesiymiş gibi davranmanın anlamı yok. Hakan iyi ve kıymetli bir oyuncu. Bize gelirse destekleriz, gelmezse de İşi gücü rast gitsin.
Benim gözlemim bu şekilde. Adam gelmek istiyor ve bizim ona ilgimiz yok. Bunda sallayacak ne var.Sallamış gibi durmaktasın. Hatta sallamış ve onun üzerine de kurgulamışsın kusura bakma.
Samiyen Telegramdan akeyle ilgilendiğimizi yazmış sanırım. Akanji olmazsa ake de gelebilir city den.
Nereden biliyorsun fiyat sorulmadigini? Fiyat soruldugu cok belli. Hakan'a 30 kusur milyondan kapiyi actilar basinda yazilanlara gore. Eger ki Hakan kuslara giderse hic de bizim hatamiz gibi gosterilmesin. O kadar buyuk Galatasaray'liysa sonuna kadar savassin. Yoksa gitsin suyun karsi tarafina ve emeklilik maasini alsin. Hic umurumuzda olmaz (basarisiz olmasini dilemek disinda). Eger ki savasip, Inter'den buraya bedavaya yakin bir bonservis ile gelirse, iste o zaman burada saygi gorup, bir camia sahibi olma sansina erisir.Kendinizi Hakan yerine koyun. Bir şekilde Türkiye'de yaşamaya karar veriyorsunuz. Galatasaray'a gelmek istiyorsunuz ve açık bir şekilde dile getiriyorsunuz. Sonra seni kimse sallamıyor, fiyatını bile sormuyor, aramıyor. Belli bir noktadan sonra diğer tekliflere bir şekilde açık olursunuz. Zaten Türkiye'de Hakan'ı alabilecek kaç kulüp var ki. Ayrıca bir arkadaşın yazdığı gibi Hakan bir GS efsanesiymiş gibi davranmanın anlamı yok. Hakan iyi ve kıymetli bir oyuncu. Bize gelirse destekleriz, gelmezse de İşi gücü rast gitsin.
Evet sakatlık problemleri dışında iyi oyuncuAke iyidir normalde de geçen sezon biraz kronikleşti sanki?
Olmaz derken gitmez mi diyorsun? Biz cok gorduk boyle X takimliyim diyip ezeli rakiplerine gideni. Hakan gider mi gorecegiz. Giderse de kuslar hic takmaz daha onceden ne dedigini.Yahu, Hakan'ın kapı gibi röportajları yok mu, Galatasaraylıyım, Türkiye'de başka takım forması giymem vs diye.
Ne diyecek, ben Galatasaray'lıyım beni almadılar şimdi FB'liyim mi diyecek.
Ya da FB'li arkadaşlar ben Galatasaraylıyım ama FB için oynayacağım bunu kabul edin mi diyecek.
Olmaz yani.
Hayır, olağan akışa aykırı demek istedim. Yani Galatasaraylı olduğumu kabul edin mi diyecek FB'lilere formalarını giyerken. Çünkü direkt Galatasaraylı herif. Ya da dediğim gibi GS benle ilgilenmedi artık FBliyim falan demesi lazımOlmaz derken gitmez mi diyorsun? Biz cok gorduk boyle X takimliyim diyip ezeli rakiplerine gideni. Hakan gider mi gorecegiz. Giderse de kuslar hic takmaz daha onceden ne dedigini.

Hiçbir güvenilir kaynak ilgi olduğunu ve Hakan ile görüşüldüğünü vs söylemedi. Hatta tam tersi Galatasaray'ın gündeminde değil herhangi bir görüşme yok diyenler oldu. Onun dışında zaten aynı şeyi düşünüyorum. Başka takıma gitmesinin bizim için bir önemi de olmamalı diyorum.Nereden biliyorsun fiyat sorulmadigini? Fiyat soruldugu cok belli. Hakan'a 30 kusur milyondan kapiyi actilar basinda yazilanlara gore. Eger ki Hakan kuslara giderse hic de bizim hatamiz gibi gosterilmesin. O kadar buyuk Galatasaray'liysa sonuna kadar savassin. Yoksa gitsin suyun karsi tarafina ve emeklilik maasini alsin. Hic umurumuzda olmaz (basarisiz olmasini dilemek disinda). Eger ki savasip, Inter'den buraya bedavaya yakin bir bonservis ile gelirse, iste o zaman burada saygi gorup, bir camia sahibi olma sansina erisir.
Artik fbliyim der gecer. O sorun olmaz inan. Asil simdi gorecegiz kaninin sari kirmizi akip akmadigini.Hayır, olağan akışa aykırı demek istedim. Yani Galatasaraylı olduğumu kabul edin mi diyecek FB'lilere formalarını giyerken. Çünkü direkt Galatasaraylı herif. Ya da dediğim gibi GS benle ilgilenmedi artık FBliyim falan demesi lazım![]()
O yasak oldugu icin oyle soyleniyor. Adam Inter'in sozlesmeli oyuncusu. Haluk bir cok kez Hakan tarafiyla telefon gorusmesi yapildigini soyledi.Hiçbir kaynak ilgi olduğunu ve Hakan ile görüşüldüğünü vs söylemedi. Hatta tam tersi Galatasaray'ın gündeminde değil herhangi bir görüşme yok diyenler oldu. Onun dışında zaten aynı şeyi düşünüyorum. Başka takıma gitmesinin bizim için bir önemi de olmamalı diyorum.