Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alkışiyi ki uyumuşum erkenden
buram buram cehalet kokan sırf türk diye dünyanın en iyi orta sahalarında birinin beğenilmediği ve fenerin osimhen gündemini değiştirmek için attığı yeme sazanlık yapan mesajlara maruz kalmamışım
Keşke olsa ama o adam bize düşmez gibi Emre. Bu arada Millot‘un 20 milyona serbest kalma opsiyonu var ama yakın süre içerisinde bitecek diye biliyorum. Yani almak isteyen 20 milyonu yatirip alır. Öyle bir bütçemiz şu an olmadığı için çok zor.millot gelir mi reis
Editleyip kendine zehir eder misin bu postu lutfen hocamederson ve belese ilkay cekeriz osimenin üstüne
sonra da stoper ve sag bek icin firsat kovalariz
en mantiklisi bu olur
Osimhen, Ederson ve dünya çapında stoper bizim için must.
Sonrasında ise kadife ayaklı yaratıcı orta saha lazım.
O açıdan İlkay çok daha mühim daha önce de dediğim gibi.
Para olsa direkt Millot’u isterim ben.vallah alpaycığım ne hakana ne ilkaya gerek yok sara varken
sara olmasada istemem
torrik ve lemina varken önlerine bir MAKİNA isterim ortalığı toz duman edecek biri gerektiğinde avrupa için 8 de oynayacak
ilkayı 2 sene önceye kadar çok istiyordum tam fırsat doğdu bizimde ihtiyacımız varken gitti barcaya
hakan zaten hiçbirzaman beğendiğim bir futbolcu olmadı
hiçde sevmezdim yine yanılmadım bu türlerden
Sara kim ya kaç tane maçta skor bile üretemedi 10 numaradavallah alpaycığım ne hakana ne ilkaya gerek yok sara varken
sara olmasada istemem
torrik ve lemina varken önlerine bir MAKİNA isterim ortalığı toz duman edecek biri gerektiğinde avrupa için 8 de oynayacak
ilkayı 2 sene önceye kadar çok istiyordum tam fırsat doğdu bizimde ihtiyacımız varken gitti barcaya
hakan zaten hiçbirzaman beğendiğim bir futbolcu olmadı
hiçde sevmezdim yine yanılmadım bu türlerden
3 milyonu kabul edin iste!
Para olsa direkt Millot’u isterim ben.
Para olsa direkt Millot’u isterim ben.
rica ederim çok ugrastık saatlerimizi verdik bu husus konusunda.Günaydın, üst yönetim tarafından yasaklı kaynak cezalarına af gelmiş, teşekkür ederiz.
@Emrah Yıldırım
@Alper Altun
@Keramettin TANRIVERDİ
@Uğur İz
@Danyal Artemis
Sara kim ya kaç tane maçta skor bile üretemedi 10 numarada
Bu sene de aynı olursa İlkay’ın ayakkabılarını bağlar anca