Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol ayak sıkıntılı mı pozisyon icabı mı

Adam çok güçlü

Osimhen
Yunus Mctominay Sane
Lemina Torreira
Eren Akanji Davinson Doue
Ederson

Bizimkiler az daha becerikli olsa şöyle birşey kuruyorduk vay anasını ya

Zaten ortalama bi havadaydik.ama şu 10 saatlik gereksiz hakan kaosu da az buçuk keyfimizin içine etti

Biz neden hakanla oyalaniyoruz?Hakan agustos sonu gündemi olmalı.beklerse beklesin

Boey ve hakan karaktersiz çıktılar şu an.Luzum yok

İlkay diyorum yaw Hakan değil. Gelirse bonservisini alıp da gelecek zaten
O da pek gelecekmiş gibi durmuyor ya. Bir almana pek güvenemiyorum maalesef.
Hadi Barcelonayı geçtim olabilir de geriye city'e dönene kadar bize gelse belki çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik belki Uefa kupası vs bile katmış olabilirdik. Ocakta yapacağımız 1-2 doğru hamleye imkan kalırdı falan.
Bilemiyorum ya gelmek isteyen adam gelir.

Yok bana gelmediniz şöyle haber bekledim işleri çok boş geliyor. Çok istiyorsan al sözleşmenin fesih garantisini çağır menajerini ve menajerin haberi versin kulübe. 45 dakika oynayacak 38 yaşındaki mertense 3 milyon veriyorduk. 5 milyonu kulağına dökeriz onun. Hala premier lig takımının as oyuncusu olan 35 yaşındaki adama hayır mı diyeceğiz.

Boş işler. Masada biz olalım arabistan olsun bi arabistan yapıp geleyim hayalim Galatasaray forması giymek diyecek gibi bir görüntüsü var.

Hakan Ç. nin uygun maliyetle gelmesini çok istemiştim ama fbyi işin içine katıp alengirli oyun çevirmesi kendisinden %100 soğuttu. Galiba bu aklı sinan engin abisi filan verdi. Fenere atsın imzasını bize hayrı olmazdı der geçeriz.
Bi adamın etrafında fazla gs düşmanı varsa yanlış yola sapması an meselesidir. Arda turan da bazı yanlış hareketler yaptı bize karşı ama sonradan pişman olup zar zor affettirdi ki bir kısım gs'li hala soğuktur ona karşı. Has cimbomlu eğilip bükülmez sadece galatasaray der ve konuyu kapatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt