- 21 Ocak 2010
- 72.668
- 51.104
- 5.003
bizim jelertimiz var unutmustunuz degil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim jelertimiz var unutmustunuz degil mi?

Samiyen ake ismini yazmış telegram da. İyice kolpacilara döndü o da.
Doğruları haykırmışsın dostumEderson Osimhen Akanji alalim ve kapatalim erkenden
Kuzen içimi acıttı bu enstantane susar mısınHakanın imza toplantısında "GS son anda cok araya girmek istedi, surekli aradilar ama hakan sözünü tutup bizimle imzaladi" diyecekler hakan da yanlarında gülecek.
Bu akşam haber girecekmiş sanırımSamiyen ake ismini yazmış telegram da. İyice kolpacilara döndü o da.
O da pek gelecekmiş gibi durmuyor ya. Bir almana pek güvenemiyorum maalesef.İlkay diyorum yaw Hakan değil. Gelirse bonservisini alıp da gelecek zaten
Bi adamın etrafında fazla gs düşmanı varsa yanlış yola sapması an meselesidir. Arda turan da bazı yanlış hareketler yaptı bize karşı ama sonradan pişman olup zar zor affettirdi ki bir kısım gs'li hala soğuktur ona karşı. Has cimbomlu eğilip bükülmez sadece galatasaray der ve konuyu kapatırHakan Ç. nin uygun maliyetle gelmesini çok istemiştim ama fbyi işin içine katıp alengirli oyun çevirmesi kendisinden %100 soğuttu. Galiba bu aklı sinan engin abisi filan verdi. Fenere atsın imzasını bize hayrı olmazdı der geçeriz.
Ake de olabilir ama sallıyor samiyen netBu akşam haber girecekmiş sanırım