Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer doğruysa ebesinin örekesine kadar yolları var

GS seçenek olmaz ulan

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

babasinin takipten cikmasi kolpa ya. bu instagram mevzularinda hep ayni kolpalar dolaniyor. takipte degilmis zaten. herif gecen sampiyonluk kutlamasindaydi daha yeni ne yapacak tuttugu takimi birakacak hali yok

İki muhabirin lafıyla Hakan a giydirmeyin dediniz de sosyal medyada anasına sövülmedigi kaldı

Belli ki okey vermiş

Kontenjandan bir boşluk bırakmak lazım Eylül ayında sanki Osimhen tarzı çok büyük bir fırsat çıkacak gibi duruyor. Eğer olursa bir sonraki seneye de bi 100 milyon sıkar başkanım

Bu da bir bakış açısı doğru noktaya değinilmiş ama en önemlisi kurumsal hafıza oluşturmak. Rennes kulübü bize Assignon ve Doue transferlerinde astronomik ücretler çekip akabinde indirime dahi zor ile yaklaşmıştı şunun karşılığını vermek var iken üstüne maaş ödeyip oyuncuları gönderiyoruz. Gelip 8-9 milyona bonservisini almayacaklarsa Rennes'e satma kardeşim bu kadar zor değil zaten kim olsa o kiralayacak Fransa'da en 10 takım ister adamı.

Monaco'nun bir ŞL maçını izlemiştim, Singo'yu çok beğenmiştim.

bu cocuk ben izledigimde torino’da full kanat bek oynuyordu. o boy ve atletizmle monaco’da stopere devsiren hoca kimse cok kaliteli bir is yapmis bence. eskiden daha degerli geldi gozume boyle.

hatta boey de bir noktada stoper olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt