Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.065
- 5.805
- 1.373
Ali koç hakana 25-30 verip alırsa bu sefer gerçekten heykelini dikmeliyiz ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer yapmayı bilene çareler tükenmez. Bjk gibi kiralık ve zorunlu opsiyonlu şekilde eksiklerimizi giderebilirizbahsedilen isimler kiralık + opsiyon ile olacak gibi duruyor o açıdan - fırsat vs durumu için ufak bir bütçemiz duracaktır heralde ne olur ne olmaz.
daha satışlarda olacak nasıl olacaksa.
İlkay'ın bekletilme ya da bekleme olayının arkasını merak ediyorum - limit olayını ondan merak ettim.Transfer yapmayı bilene çareler tükenmez. Bjk gibi kiralık ve zorunlu opsiyonlu şekilde eksiklerimizi giderebiliriz
Puhh. Taksi gibi kullaniyorlar ucagiAvusturya'ya iniyor.. Bakalım devam edecek mi ordan..
Barçayı bozar mı bilemedim.
Raphina’yı hep upgrade etmeleri gereken parça olarak görüyorlardı da Rashford Lewa yerine daha iyi olabilir. Yapamazsa seneye bizde btwaslında çok etkili de olabilir - bireysel yükü çok güzel hafifletiyor onların ileri hattı.
Raphina da sıkıntı mı var ki
dertli adam rashford - ilk senlerinde Utd' a piyango vurdu diyordum ama var onun kafalarda da bir sıkıntıRaphina’yı hep upgrade etmeleri gereken parça olarak görüyorlardı da Rashford Lewa yerine daha iyi olabilir. Yapamazsa seneye bizde btw
Jakobs çok iyi aslında ama sık sakatlanıyormonacospordan şu ana kadar hayır gelmedi.. şüpheli bir durum..
Barçayı bozar mı bilemedim.
Bence onla alakalı değil. İlkay, hakan transferlerine hatip bakıyordu, hoca mesafeli duruyor olabilir bu transferlereİlkay'ın bekletilme ya da bekleme olayının arkasını merak ediyorum - limit olayını ondan merak ettim.