Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yeni yabancı olayında maç kadrosunda 12 olabiliyordu değil mi ? tüm kadroda 12 + 2 min 2001 doğumlu formatı mıydı şimdi durum ?
Maç kadrolarına da tüm yabancılar yazılabiliyor diye biliyorum. Diğer türlü mantığı kalmıyor +2'nin sonuçta genç oyuncuya yatırım teşviki var.

Bonservis harcaması sözleşme yılına mı bölünüyor cidden, erinç bilican öyle diyordu . Öyleyse biz osimhen için limit yangınını boşa yaptık
Evet metni inceledim aslında muhasebeleştirmene bağlı. Sen önden ödesen de muhasebeleştirmeyi sonraki yıllarda yapabiliyorsun. Biraz senin seçimine bağlı yani.

Bu Enzo Milot tffnin +2 kuralına da uyuyor galiba bunun peşinden koşuyor olabiliriz.

Kontenjanı nereye kullanacağız en çok merak ettiğim konulardan biri. Her mevki için kontenjana tabi olan oyuncu isimleri geçti sanki nereye olsa oraya alacağız gibi oysa sağ bek ya da merkez orta saha için kullansak en mantıklısı olacak gibi duruyor.

Merkez orta saha ile kanat under 23 için en çok bulunan mevkiler.

İlkay konusu bence biraz buna bağlı.

Zaten Osimhen bu sene 40 sonraki sene 35 milyona mal olacak. Neden hala bonservisli gence yöneliyoruz anlamadım. İlkay varken 2 sene kullanalım derim.

Tanju, Rıdvan ile oynamak için gitmiştir FB ye.. Çok sevdiği Rıdvan Galatasaray a gelmeyince kendisi gitmiştir..

Dünyaya gelmiş ender yetenekli bir tek vuruş ustasıydı. Müthiş sezgileri de vardı.. Nerede, ne zaman duracağını çok iyi bilirdi.. Ama hepsi o kadar..

Kaçak Mercedes yüzünden hapse girdi. Hapse girdikten sonra dizisi yapıldı.. Show TV de yayınlanan dizisi ilk bölümünden sonra yayından kaldırıldı..

Asıl çıkış yeri Samsun dur.. Samsun da gol kralı olduktan sonra Galatasaray a gelmiştir.. Altyapı çıkışlı değildir..

Sadece, Galatasaray forması giymiş bir futbolcu olarak tarihteki hak ettiği yeri almıştır.. Efsane vs değildir..
IMG_0046.webp

Ali turap gaziantep fkya kiralik gitmis.yolu açık olsun.biz hazirci takımız ama efe,furkan ve ada öyle olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt