Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.868
- 4.404
- 1.788
Singo‘yu 1 kere izleyen yoktur herkes Singo fanboyu olmus
Tv yorumcularindan farki yok
Tv yorumcularindan farki yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın kilosu fazla yok idmansızlıktan ödem var adamda bence 15-20 gün sonra çok fit hale gelir
onu biliyom da direkt bu final 2-0 olarak kalmış.O lig maçıydı vasf
Siyahi kadınların güzelide aşırı güzel oluyor ya vallaha
Biri sol biri sağ stoper ikisi de farklı stil. Ahmetcan daha pasör, arda bam güm giriyor seri eski stoper tarzı üstüne hızlıBu Ahmetcan Arda Ünyay'dan daha mı potansiyelli bir bebe?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Adamın kilosu fazla yok idmansızlıktan ödem var adamda bence 15-20 gün sonra çok fit hale gelir
Ağzına sağlık .Birsuru yerimiz eksikken Abdulkerime takıp 11 lerinde yer vermelerine aklım mantigim almıyor.Davinson Abdülkerim tandemini bozup yeni birini koyacaksın.Bekleki alissinlar.Birsuru parada çabası.Sagbekin yok kalecin yok 10 numaran yok.Tek taktıkları Abdülkerim.Pehhhh.Geriden geliyorum 4 sayfa Apo gene çok gömülmeye başlamış Apo’nun emsali stopere Avrupa piyasasın da 15/20 den aşağı çekmezler iş gören yerli oyuncuyu küçümsememek lazım Avrupa için tartışılır ama liginde üstünde bir stoper 10 milyon maaş gömdükleri skrinardan 2 kat iyi stoper
Aynı mantıkla taha şahin de istiyorumbir transferi değerlendirirken, maliyet ve stratejik yanlarını da işin içine katarak paket olarak değerlendirmek lazım bence.
ahmetcan kaplan yurt içinde yetişmiş 4. topçumuz olarak listeye yazılması düşünülen bir isim anladığım kadarıyla.
barış
eren
apokerim
ahmetcan
500k kiralama 750k maaş'a 1 yıllık kiralık = gelsin.
yurt dışına çok genç gitti. trabzonlu bir herif, mental olarak uyum sağlayamamış olabilir oralara. + uzun süren sakatlık vb derken... bizde kendini yeniden bulabilir. potansiyeli yüksek biri olmalı ki, ajax gibi yetenek avcısı bir kulüp 9 m eur bonservis vermiş. tekrar kendini bulabilirse kökünü o zaman alırız.
REDAynı mantıkla taha şahin de istiyorum
Ereni de istemedin muhtemelen
yoo istedim. tam tersi. ne alaka?Ereni de istemedin muhtemelen![]()
sag ayagini yurumek icin kullanan stoperimiz geldi mi?