- 17 Aralık 2008
- 33.726
- 26.608
- 3.013
Şunda yanlışsın : oynadığın Avrupa maçlarının topunda solbekin yoktu ve bu solbeksizlik orayı otobana çevirdi.Çocuk ne yapacağını şaşırdı.Solbekin defosunumu kapatsın,kendi mevkisinimi icra etsin .Deli danalar gibi savruldu durdu.Bence hakkını yiyorsunuz.Adam gibi bir sol bek ile hiçbir Avrupa maçına çıkmadın yıllardır.Bunu unutuyorsunuz açık ve net.
Ayrıca Abdülkerimden çok çok daha iyi sol stoper getirirsin asla kimse hayır diyemez .Ama bir sürü maliyet.Söylediğimi birkez daha düşün.Bekin önemi okadar çokki.Biz kanat bek rezilliğinden bek özelliğini unuttuk.Burada tek suç Abdülkerime yıkılmak isteniyor.Asla katılmıyorum.
Abdülkerim oyunda kuruyor ,geriyi dominede ediyor ama dişlilrerden birisi eksik oldumu sıkıntı boy gösteriyor.
geçen sezon ligte iyi izle ,sağ bek saçmalığından Davinson ne kadar zor durumlara düştü.Onu görmüyormusun???Ona ne diyeceksin peki.
Davinsonun yerinedemi adam bakalım??
ben bardakçıyı konyadayken de istememiştim ki, yerine adam bakalım dediğim yeni değil, as oyuncu olarak düşünüldüğünü gördüğüm anda da "bu herif 11 oyuncusu olduğu sürece avrupada en ufak başarı gelmez" diye yazmıştım. 3 sezon oldu o mesajı yazalı. çok ekstrem bi durum olmadığı sürece zaten süper ligden as oyuncu transfer edilmez ki... neyse yani, sançez zor duruma düşse de kademe bilgisi var, iyi kötü top hakimiyeti var, bunun için güçlü bi dengesi olmamasına rağmen defansif koordinasyonu bi şekilde oluşturabiliyor. ki avrupa için tek başına o da yetersiz, el'de gördük bunu da. demem o ki oraya çok sağlam, alanı kontrol edebilen, dar alanda zeki davranabilen bi herif şart. ileriye dünyanın en ii forvetini koyup defansa bardakcı nedir abi, sana normal geliyo mu bu.
bu arada ful bek argümanına genel olarak katılıyorum, ama belirttiğim üzre avrupada başarı hedefi koymuş isek, 11 başlamasını haklı göstermiyor.