Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde yönetim osimhen ve ilkayı birlikte açıklayacaktı ama ilkay bir an evvel avusturya kampına katılmak istiyorum, beni bekletmeyin dedi.
Dursun başkanda pekkala maden öyle istiyorsun yarın açıklanacaksın hazır ol talimatı verildi.

IMG_0111.webp

.......................Ederson
Dumfries...Davinson...Akanji....Jakobs
................,,Lemina...Torreira
Sane.......,,....Maddison.........Barış
........................Osimhen

.......................Günay
Kaan...........Arda...Apo..........Eren
.................23altı....Sara
23altı............İlkay..............Yunus
.....................İcardi

kadroya bak offff
Tothenamdaki maddison mu kim diyor

Ofansif bir oyuncu alacağımızı düşünmüyorum. Icardi'yi mutlu etmek için 10 numara dakikalarından vereceğiz çift forvete. Akgün ve Sané oradan süre alacak. Sara oradan süre alacak. Gündoğan'ı alırsak ona da oralardan süre vereceğiz. Pek birine dakika kalmayacak düzenli olarak 4-3-3 oynayacağımızı düşününce.

Ofansif bir oyuncu alacağımızı düşünmüyorum. Icardi'yi mutlu etmek için 10 numara dakikalarından vereceğiz çift forvete. Akgün ve Sané oradan süre alacak. Sara oradan süre alacak. Gündoğan'ı alırsak ona da oralardan süre vereceğiz. Pek birine dakika kalmayacak düzenli olarak 4-3-3 oynayacağımızı düşününce.
bu posta ancak ve ancak aklın yolu 1 derim

ulan maddison için doğru düzgün kaynak yok yok yere yangın yapmışsınız

Hakan işini salın ağalar. Üstüne konuşmaya bile gerek yok. Benim efsanem bir tanedir. O da Bülent Korkmazdir. 98 den beri izlerim maçlarımızı finalde omzu çıkıp aynısıni yapacak oyuncu yoktur. Bir liste yapilsa efsaneler listesi okan falan giremez. Biz tepedeyken bizi bırakıp intere giden sonra jkye gelip söyledikleri hala hatrimda. Hasan şaş falan Galatasarayliliginin zekatını verse okan taşıyamaz

yusuf ve jelertten çıkılırsa bizimkiler bence 2002 kuralını 10 numara + sağ bek için kullanırlae

Kudus ve diğer gelen oyunculardan ötürü ayrilabilir diyiolar madisona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt