Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.712
- 21.773
- 2.783
Coman maddison sane
Osimhen
Yeani fena değil
Osimhen
Yeani fena değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimdakilerin maaslari toplamaya korkuyorum. Yillik 100 milyon euro'yu asacagiz herhalde.Ulan mertense 4 milyon verince biz batariz diyordum takimda asgari ucret oldu 4...
5e falan biri imzalasa ucuz geliyor
Galatasaray'in nasil bir takim oldugunu bilmiyorlar. Camianin icinde oldugunda anliyorsun nasil bir yere geldigini. Bunlar ligdeki tiriska takimlara bakip yaziyorlar. Biz iyi ve gonulden oynayan futbolculara hayatlarinda gormedikleri sevgiyi gosteriyoruz. Ruhsuz Ingilizler anlamaz.Dışarıdan gözle bakınca haklılar. Türkiye futbol iklimi Avrupa ilk 5 ligine göre çok uzakta. Yunan Ligi bile bizden önde olabilir imaj bakımından.
Hissiyatim Hakan da gelecek diyor
Para yokHissiyatim Hakan da gelecek diyor

Pasa bak.
Bu vakitten sonra bizimkiler firsat transferi olsa da almaz. 30 milyonu cope atsin kuslar. Guzel olacak.Hissiyatim Hakan da gelecek diyor
Sözleşmede neyse odur, sözleşmede son tarih aralıksa aralıkta öderler.Florya imzasında taahhüt edilen 50m doların gelmesi eylülü bulacakmış hatta aralığa kadar gecikebilirmiş
Osimhen işi uzayacak gibi
Yönetim yeni kaynak arayışına girmiş
Onların devri bitti zaten çok da kalmadı dünyadaYa sneidjer tarzi ya da lincoln tarzi 10 lazım