Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Galatasaray ve Napoli bugün %100 anlaşırsa, bu transferin resmi imzaya gitmesi bana sorarsanız 4-5 gün. Galatasaray'ın Osimhen'i resmi olarak açıklaması için minimum 4-5 günü olduğunu düşünüyorum. Buradan olumsuz bir şey çıkarmayın."

Hakan meselesini de ilk Çağlar Soy açıklamıştı bu sebeple ayrılmak istiyor.

Bu ilkayla sinirli olan bir sey degilki yazdigi gibi ederson için de başta 15 dediler, lemina 7 falan istiyordu. Hatiple , kavukcu catisiyor işte. Orada 7 aliyor olabilirde kadroda bazi isimleri gönderecek pep ilkayi seviyor olsa, bile bu kendiside olabilir. Gayet yaşından ötürü.
Cok yanlis bi yorum. Hynin soyledigi dogru. İlkayı 4’e buraya getiremezsin adam Cityde kontratini tamamlar. İstenilen rakam 8dir max dusecegi de 6,5-7.

Saranın 3,5 aldigi yerde ilkaya 4 veremezsin. Herif burayi ciddiye alirsa turkiye icin cok fazla bi isim

diyorum 2 gündür eğer Ederson'la beraber getirme planı varsa Ederson'un gelişi de Eylül'ü bulacak diye.Görünen o ki 1 ay daha sürecek Osi işi ben saldım artık , bıktım çünkü

Hazırlık maçı konusunu uplar mısınız

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun için boykot yapmak saçmalık. Diğeri için de saçmalık… insanlar böyle yaptıkça ileride kimse kimseye sponsor falan da olmaz…
Evet keşke olmasa ama sende biliyorsun ki Bu devirde kim bı tarafa sponsor olursa diğer taraftan tepki boykot vs gelicek ama suda var sponsor olduğun camia çok büyükse zaten sana yetecektir. O yüzden korkmaya da gerek yok.

İtalyanlara göre bu sorunda çözüldü gibi en azından en önemli kaynaklarının bu sabahki haberleri bu yönde. Resmi imzaya gitmesinin 4-5 gün olma sebebi neymiş acaba? Detaylı bir sözleşme olması sebebiyle detayların uzun sürecek olması mı?

Ya istedigi kadar detaylı olsun neredeyse 1 hafta süren resmi süreç mi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt