Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.364
- 101.586
- 5.238
MHY de KDB der kesibn askljd asd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MHY de KDB der kesibn askljd asd
Hangi reklamlar yav?foruma para verip butun reklamlardan kurtulamiyor muyuz? aylik cuzi ucretlere subscribe olalim. yoruyor surekli reklam gormek.
Ben bu kaleciyi izlemedim ama benim düşünceme uyan bir isim gibi. Ekstradan genç oyuncu kuralına da uyması ekstra olur ama kaleci kalitesi de önemli.Kaleye lammens gelmeli
Ben sadece forum için Brave kullanıyorum tarayıcı olarak. Youtube da bile reklam yok öyle diyeyim…foruma para verip butun reklamlardan kurtulamiyor muyuz? aylik cuzi ucretlere subscribe olalim. yoruyor surekli reklam gormek.
Çok isterim bunuforuma para verip butun reklamlardan kurtulamiyor muyuz? aylik cuzi ucretlere subscribe olalim. yoruyor surekli reklam gormek.
Ederson Zanyolaya en az 12 asist yapar.
Yavaş dövsün. Bizim takımda ağır abiler var, aklını başına alsın uslu çocuk olsun artıkZaniola 2 maç yedek kalınca Efe'yi filan döver.
ilk fırsatta gitmeli
Burhan haklıymış. Napoli haftasonu tükkanın kepenklerini kapatıp gidiyorUlan hani kritik gündu bugun italyanlar. Tek bi haber yok yav
En azından azalsın kullanılamaz halde şu an ekranın yarısını bazen tamamını kaplıyorforuma para verip butun reklamlardan kurtulamiyor muyuz? aylik cuzi ucretlere subscribe olalim. yoruyor surekli reklam gormek.