- 26 Kasım 2012
- 185.578
- 258.190
- 5.998
N'Dombele gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ıslak imzalar icin kalemler alındıTeminat mektubu hazırlanıyor
Teminat mektubu hazırlanıyor
olumsuz haber bul 2-3 tane de küfür edelimLanet olsun halen transfer yok
Yanlış.Ederson bitmiş dogru mu?
eylül ayına geçsek keşke orada daha çabuk karar alınıyor.
Normalde saçma bulurum ve hiç bir futbolcu bunu haketmediğini düşünsem de, evet ilk defa bir futbolcu için saçma diyemiyorumEderson bitse de Osimhen ile ayrı uçaklarda gelmeli.Osimhen özel bir karşılamayı kesinlikle hak ediyo taraftarla bu kadar butunlesmisken camiayı bu kadar sahiplenmisken en kralından karşılamayı da en çok Osimhen hak ediyor
Ben o adl denilen suratsiza küfür ettim diye 7 gün yedim dün bitti. Bu haftada olmazsa sövecem yineolumsuz haber bul 2-3 tane de küfür edelim
Oguz Sabankay su an akhisar belediye 1885 de teknik direktor abi.Borussia Mönchengladbach'a karşı altyapı oyuncularımız Oğuz Sabankay liderliğinde oynadığı o hazırlık maçından sonra hazırlık maçlarında altyapı oyuncularımızın ne oynadığı zerre kadar umrumda olmuyor. İnsua bile, insua insua diyeceğinize işte teni insuanız demişti Oğuz’a.. onun için heveslenmeyin hiç.
adamın sosyal hesabı da yok ki şöyle bi ferahlayalımBen o adl denilen suratsiza küfür ettim diye 7 gün yedim dün bitti. Bu haftada olmazsa sövecem yine